A legmenőbb fejlesztések, melyekkel mind 2022-ben gazdagodott a Fortnite

A legmenőbb fejlesztések, melyekkel mind 2022-ben gazdagodott a Fortnite

Szerintünk ez volt az 5 legjobb újdonság.

Rengeteg minden történt 2022-ben a Fortnite világában. 2021. decemberében kezdődött a Chapter 3, így az újévet már a megújult pályán köszönthettük. Ezután hétről hétre érkeztek a frissítések, de a nagyobb dolgokat az évadváltások tartogatták a játékosok számára. Megpróbáltam összeszedni az idén érkezett újdonságokat, és kiválasztani a számomra 5 legkedvesebbet, melyek nagy befolyással rendelkeznek a játékban.

 Mantling 

A mászás Chapter 3 Season 2-vel érkezett meg március 20-án, és rögtön az egyik legfontosabb funkció lett. Segítségével felmászhatunk olyan helyekre is, ahova alapjáraton nem lennék képesek felkerülni építkezés nélkül. Nagy ugrásoknál is sokat segít, hiszen a karakterünk már képes felkapaszkodni.

 Sprinting 

A sprint használata közben a játékosok elteszik a fegyverüket, és gőzerőre kapcsolnak. Ilyenkor fogy az energiasáv, mely azt mutatja, hogy mennyi ideig tartható fent ez az állapot. Sprintelés közben a zárt ajtókon betörhetünk anélkül, hogy kinyitnánk. Ez szintén Chapter 4 Season 2-vel jött.

 Overshield 

Ugyan csak máricus 20-án kaptuk meg a Zero Build módot, hozzá pedig az Overshieldet. Ez 50 plusz pajzsot biztosít, ami miután sebzést kapunk újratöltődik. Csak az építés nélküli módokban érhető el.

 Slide Kick 

Chapter 3 Season 4-el a Slide Kick került be, ami azt jelenti, hogy ha nekicsúszunk valakinek, képesen vagyunk az illetőt ellökni. Ez az előzőekhez képest nem akkora fejlesztés, azonban számos helyzetben lehet egy hasznos, illetve vicces funkció, amiről sokan nem is tudnak.

 Unreal Engine 5.1 

A legújabb és talán a legnagyobb fejlesztés Chapter 4 Season 1-el érkezett, ez pedig az új grafika, hála az Unreal Engine 5.1-nek. Erről bővebben az alábbi cikkben olvashattok:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek melyik a kedvenc fejlesztésetek a listáról?

  • 20 %
  • 0 %
  • 20 %
  • 0 %
  • 60 %