Tragédia: Meghalt Ken Block, a rallylegenda

Tragédia: Meghalt Ken Block, a rallylegenda

A világ egyik legismertebb raliversenyzője tragikus balesetet szenvedett.

Kenneth Paul Block, ismertebb nevén Ken Block 55 éves korában tragikus balesetet szenvedett. Az extrém sportokkal közeli barátságot ápoló amerikai sztár Utah államban hajtotta hószánját, amelyet annyira szerencsétlen módon dobott meg egy bucka, hogy az ráesett a legendára, aki a helyszínen életét vesztette. Hatalmas örökséget hagyott maga mögött a Hoonigan Racing Division leghíresebb versenyzője, legyen szó a raliról, a divatról és a videójátékokról.

Ken Block és a videójátékok

A Codemasters' Dirt sorozatának három epizódjában is feltűnt Ken Block, a 3. résznek konkrétan az ő Hoonigan Fordja került a hivatalos borítójára. A Dirt 2-ben még a Subaru Rally Team USA Imprezáját vezette, a Dirt: Showdownba a 3. részhez hasonlóan a Ford Fiestáját emelték át. A Microsoft Forza játékaiban szintén szerephez jutott Block. A Forza Horizon 3-ban és a Forza Motorsport 7-ben kiegészítő csomag részeként csatlakozott a többi elérhető járgányhoz a Hoonigan brandelt autója. A Forza Horizon 4-ben és Forza Horizon 5-ben már nem kellett a DLC-re várni, ugyanis alapból bekerült a kezdőcsomagba a Hoonigan-szett.

YouTube-on több százmilliós összesített nézettséget produkáltak Ken Block videói, amelyeken elképesztő mutatványokat hajt végre a volán mögött. A divat világában is maradandót alkotott, ugyanis ő volt az egyik alapítója a DC Shoesnak, a népszerű márkának. Egy igazi legendától búcsúznak az autó- és extrémsportok rajongói, aki megkerülhetetlen szereplője volt ennek az őrült világnak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál a Forza Horizon 5-tel?