LEC: Így nem lett Rekkles a MAD Lions támogatója

LEC: Így nem lett Rekkles a MAD Lions támogatója

Az informátorok végre elárulták azt, hogy milyen átigazolásokat nem sikerült nyélbe ütni az LEC-ben.

Európa, azaz most már az EMEA-régió legerősebb bajnokságában egyetlen egy csapat sem tartotta meg ugyanazt az ötösét, amellyel 2022-ben az utolsó nyári szezonos mérkőzését lejátszotta. Legalább egy játékost mindenki kicserélt a kezdőjében, így egy kifejezetten izgalmas Winter Splitre lehet készülni. Mielőtt azonban átadnátok magatokat az élménynek, itt van hét olyan LEC-t érintő csere és átigazolás, amely végül nem valósult meg bizonyos okok miatt.

MAD Lions - Vetheo

A Misfits Gaming felvásárlása után szabadon igazolható lett a Nyulak teljes kerete, így kereshette új csapatát a francia fenegyerek is. Végül azonban nem az Oroszlánoknál landolt, hanem az EXCELben, ahol Odoamne és Patrik oldalán ismét bajnoki címre törhet.

Astralis - JunJia

Kínából érkezett volna a dán együttes dzsungeles pozíciójába az EDward Gaming cseréje, azonban vízumproblémák miatt nem tudták nyélbe ütni az üzletet. Így 113-mal kell beérnie Vizicsacsi ex-csapatának, akik szeretnének elmozdulni a "futottak még" zónából.

Fnatic - Carzzy

Majdnem kicserélték Carzzyt és egy kupac pénzt Upsetre, de végül a cseh lövész volt az, aki eldöntötte, hogy inkább visszatér egykori klubjához, a Team Vitalityhez.

MAD Lions - Rekkles (support)

Támogatóként is próbálkozott visszatérni az LEC-be a Fnatic legendás lövésze, de a kétszeres bajnok néhány interjú után végül eltávolodott Rekklestől.

Team Vitality - Odoamne

Hosszú és keserves küzdelem után felért az LEC csúcsára a román topos, aki a győzelem után azonnal lelépett a Rogue-tól. A Team Vitality nagyon akarta a veteránt Alphari helyére, ahogy kivetették a hálójukat Bwipóra is. A mérleg végül a belga játékos irányába billent, így megszakították a tárgyalásokat Odoamnéval. A sors fintora (vagy iróniája), hogy Bwipo inkább mégis úgy döntött, marad Amerikában, ezért kezd majd a Méhek felső ösvényén Photon. 

MAD Lions / KOI - Kiin

Két csapat is bejelentkezett a koreai toposért, aki nyáron még a Kwandong Freecst erősítette. Nem sikerült azonban megegyezni vele egyik európai gárdának sem, így Kiin idén a KT Rolster tagjaként harcolhat a világ jelenleg legerősebb ligájában.

Szerintetek Rekkles támogatóként tudna hozni egy LEC-szintet?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.