Akciófigyelő: Ingyenes az egyik legjobb magyar videójáték, sőt egy remek horror is

Akciófigyelő: Ingyenes az egyik legjobb magyar videójáték, sőt egy remek horror is

2020-as megjelenése óta számos díjat besöpört az utóbbi évek talán legjobb magyar fejlesztésű videójátéka, ami most ingyen a tiéd lehet.

Ha rendelkezel Prime Gaming előfizetéssel akkor azért, ha nem rendelkezel, de aktiválod az ingyenes próbaidőszakot, akkor azért ingyenes limitált ideig a Chicken Police - Paint it RED! és az Evil Within 2. Előbbi a The Wild Gentlemen magyar fejlesztőcsapat remek vizuális regénye, ami a legjobb noir filmek hangulatát idézi meg, utóbbi a méltán népszerű Evil Within horror első számozott folytatása, amely a Bethesda kiadásában jelent meg 2017-ben. Limitált ideig teheted rá a kezed a két remek alkotásra, mindenképpen érdemes csak ezért felkeresni az Amazon előfizetéses szolgáltatását

Chicken Police - Paint it RED!

Egy igazi indie gyöngyszemről van szó, amely kreatív humorral, látványos grafikai megoldásokkal és egy csavaros történettel szegez oda a képernyők elé. A magyar srácok kitettek magukért, nem véletlen van összességében "rendkívül pozitív" értékelése az alkotásuknak Steamen. Ezen a platformon most 50%-os kedvezménnyel, 9,99 euróért vásárolhatod meg az állatos nyomozást, így közvetlenül támogathatod a fejlesztőcsapatot, valamint a német kiadót, amely már több magyar projektet (pl.: Sine Mora, SkyDrift) felkarolt korábban.

The Evil Within 2

Mikami Sindzsi a túlélőhorror műfajában maradandót alkotott, így kötelezően ajánlott a borzongás kedvelőinek behúzni a The Evil Within folytatását. Ha nem ijedsz meg a saját árnyékodtól, valamint elveszett benned egy igazi MacGyver, akkor egyetlen ellenség sem foghat ki rajtad.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te tudtad, hogy magyar fejlesztésű a Chicken Police - Paint it RED!?