Akciófigyelő: Vegyél egy Hitmant, ingyen kapsz kettő másikat

Akciófigyelő: Vegyél egy Hitmant, ingyen kapsz kettő másikat

Holnap 19 óráig él az ajánlat, úgyhogy nem árt sietni.

Január a Hitman hónapja lesz, ugyanis az azt fejlesztő és kiadó IO Interactive A/S azt szeretné, ha kicsit átláthatóbbá válnának a felhasználók számára a játékok. Ugyanis január 26-tól a modern lopakodós klasszikus mindhárom része egyetlen közös verzióban lesz megvásárolható. Ennek a verziónak a neve Hitman: World of Assassination, és a Hitman 1, 2 és 3 összes alapszintjét tartalmazza majd egyetlen csomagban.

Mit érdemes tenni? Amennyiben a legjobb ajánlatra törekszel és feltételezzük, hogy így van, a Steamen jelenleg a Hitman 3 mindössze 20,99 dollár, amely így 65%-kal lett leárazva, eredetileg 60 dollárba kerül. Ez az akció január 5. 19 óráig tart, érdemes tehát minél előbb lecsapni a lehetőségre. Egyfelől ez önmagában is egy remek ajánlat, de ráadásul január 26-tól a Hitman: World of Assassinationné válik, vagyis a Hitman 1 és a Hitman 2 minden nem DLC-s pályája ingyenesen feloldódik.

A váltás azt is hozza magával, hogy a csomag ára 70 dollárra emelkedik majd. Három játékért még ez sem egy eget rengető ár, de miért fizetnénk ki a több, mint háromszorosát a most kínált összegnek, ha nem muszáj? Az egyetlen bökkenő a Hitman 3 mostani megvásárlásával az az, hogy a Hitman 1 és 2 pályái nem oldódnak fel a World of Assassination váltásig vagyis még három hétig. Amennyiben nem tudod ezt kivárni, a "Hitman Trilogy" csomag is akciós, 34,99 dollárért. Ha pedig úgy döntesz, hogy az összes DLC-szintet is szeretnéd megvásárolni, akkor azokat is kedvezményes áron gyűjtheted be, 20,98 dolláros áron.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!