Akciófigyelő: Űrbéli kalandok és japán taktikázás vár ingyen az Epicen

Akciófigyelő: Űrbéli kalandok és japán taktikázás vár ingyen az Epicen

Az Epic Games Store berúgta 2023 ajtaját, újabb két játékot tölthettek ingyen a népszerű platformról.

A nagy karácsonyi ajándékeső már a múlté, de ettől függetlenül nem kell elfelejteni közel egy évre azt, hogy létezik az Epic Games Store oldala. Sőt! 2023 első teljes hetén két remek videójátékot húzhatsz be ingyen, ha regisztrálsz, majd beállítod a fiókodra a kétlépcsős hitelesítést. Az egyik játék a Kerbal Space Program, amely elképesztő népszerűségnek örvend a mai napig (a második részre még egy kicsit várni kell), a másik a Shadow Tactics - Aiko's Choice, a remek japán akció-stratégia teljes értékű mellékága.

Kerbal Space Program

Ha mindig is arra vágytál, hogy az általad megépített űrhajóval felfedezd a végtelen univerzumot, akkor ez a te játékod. Aprólékos tervezéssel alkothatod meg azt a járművet, amely a csillagok közötti utazásra is alkalmas. Ha nem akarsz bajlódni a virtuális hegesztéssel, akkor csak utazz a végtelenbe és tovább, miközben menedzseled a Kerbal csapatot. Fejlesztheted a lényeket, képezheted őket változatos módokon, hogy a kapott feladatok teljesítése után ők legyenek a galaxis hősei.

Shadow Tactics - Aiko's Choice

Ha régóta követed az EGS-sel kapcsolatos híreket, akkor bizonyára lecsaptál már a 2019. december 29-i Shadow Tactics ajánlatra. Ezen a napon a Blades of the Shogun adta nulla forintért az Epic, most az Aiko's Choice standalone "DLC-re" teheted rá a kezed. Japánban még mindig nagy élmény átélni a taktikus harcokat, melyben a halálos orgyilkosok ezúttal a te oldaladon likvidálják a célpontokat.

Az ingyenes Kerbal Space Program és Shadow Tactics - Aiko's Choice videójátékokat január 12-én, délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te behúztad már ingyen Epicen a Shadow Tactics: Blades of the Shogunt?