Gran Turismo a mozivásznon: Elképesztően látványos az első kedvcsináló

Gran Turismo a mozivásznon: Elképesztően látványos az első kedvcsináló

Legolas tünde szeme egy igazi mozis csemegét lát.

Orlando Bloom, David Harbour, Archie Madekwe és Neill Blomkamp. A közös bennük, hogy mindannyian azon a Gran Turismo-filmen dolgoznak, amelyet a Sony egy kedvcsináló keretében megmutatott a világnak. A Las Vegas-i CES 2023 rendezvényen egy mindössze egyperces "sneak peekkel" csigázták fel a rajongókat, akik már alig várják, hogy mozikba is megérkezzen a látványos dráma, amely egy gamerből lett versenyző életútját mutatja be.

Jann Mardenborough fiatal tinédzserként az otthon kényelmében nyüstölte a népszerű versenyszimulátort, majd bekerült a GT Academynek köszönhetően egy programba, ahonnan egyenes út vezetett a valódi aszfaltcsíkok világába. Ez azt jelenti, hogy nem egy igazi videójátékos adaptációval van dolgotok, hanem egy olyan élménnyel, amelynek egyik központi szereplője a Gran Turismo, mint videójáték. A leglátványosabb jelenetekhez Magyarországnak is köze van, ugyanis a Hungaroringet használták fel Blomkampék ahhoz, hogy az adrenalinban és benzingőzben dúskáló pillanatokat átadják a nézőknek.

A mozis bemutatóra és a teljes értékű trailerre még egy darabig várnotok kell, jelenlegi tervek szerint 2023. augusztus 11-étől lehet majd jegyet váltani a filmre. Érdemes bevésni a naptárba a dátumot, ugyanis mind Bloom, mind Harbour az egekig magasztalta azokat a jeleneteket, amikor kerék a keréken harcolnak a pozíciókért a pilóták.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!