Minecraft: xQc és Forsen óriási párbajától hangos a Twitch

Minecraft: xQc és Forsen óriási párbajától hangos a Twitch

Elképesztően nagyot játszott tegnap Félix Lengyel Minecraftban, sikerült megdöntenie legnagyobb riválisának rekordját.

Évekre nyúlik vissza Félix Lengyel (xQc) és Sepastian Fors (Forsen) vetélkedése, amelynek alapjául a a Minecraft 1.16.1 RSG (Random Seed Glitchless) speedrun módja szolgál. Először a világ legnépszerűbb streamere volt az, akinek sikerült 20 perc és 38 másodperc alatt átszáguldani a pályán, majd jött a svéd egykori Hearthstone-profi, hogy 7 másodperccel magához ragadja a stafétát. 18 hónapnak kellett eltelnie ahhoz, hogy ismét xQc legyen előrébb az őrült versenyfutásban, tegnap ugyanis egy őrületes időt repesztett élő adásban a kanadai srác. Mindössze 20 percre és 5 másodpercre volt szüksége abban a kategóriában, amelyben 2021 márciusában még egy magyar gamer (Fe666) tartotta a világrekordot

Forsen miután megtudta, hogy másfél év után megdöntötték a rekordját, azonnal leült, aztán elkezdett azon agyalni a közel 30 000 egyidejű nézője előtt, milyen módon gyorsíthatna a speedrunon. Egyelőre nem jött rá a megoldásra, így jelenleg xQc az, aki büszkén kürtölheti a világba, hogy a svéd riválisa egy "nub".

A következő napokban mindenképpen érdemes lesz követni Fors próbálkozásait, ugyanis minden erejével azon lesz majd, hogy 20 perc és 5 másodperc alá beszorítsa a legjobb idejét. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te próbálkoztál már valaha Minecraft-speedrunnal?