Fortnite: Ezzel a fegyverrel átlőhetünk a falakon

Fortnite: Ezzel a fegyverrel átlőhetünk a falakon

Ennél igazságtalanabb dologgal aligha találkozhatnánk.

Az utóbbi hónapban mióta a Chapter 4 Season 1 tart a hibák száma radikálisan lecsökkent az ezt megelőző állapotokhoz képest. Habár természetesen nem tűntek el teljesen, de kevesebb bosszantó akadállyal találkozhattunk a Battle Royale menetek során. Most azonban egy rettentően zavaró hiba ütötte fel a fejét.

GKI – tartalomgyártó – egy videóban osztotta meg a követőivel, hogy az egyik fegyverrel képesek lehetünk átlőni az általunk épített falakon.

A szóban forgó Shadow Trackert a pálya bal alsó sarkán található Evie NPC-től szerezhetjük be, és mint ahogyan a felvételeken is látható, valami nagyon nem oké vele. Ha úgy állunk be az egyik építményünk mögé, hogy mi kilátunk – hála a külső nézetes módnak – de a fegyverünk lövedéke alapesetben beleütközne a falba, simán átlőhetünk rajta, ha ezt a pisztolyt használjuk.

Ez sok esetben ahhoz vezethet, hogy az áldozat nem is tudja, hogy igazából ki és honnan végzett vele. Itt olyan volumenű hibáról van szó, amit az Epic Gamesnek gyorsan javítania kell, különben sok játékos kedvét teheti tönkre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te találkoztál már ezzel a hibával?

  • 0 %
  • 100 %