Akciófigyelő: Ezt az Among Us-klónt adja ingyen jövő héten az Epic

Akciófigyelő: Ezt az Among Us-klónt adja ingyen jövő héten az Epic

Ha a haverokkal jót szórakoztál az Among Usban és a Goose Goose Duckban, akkor erre a játékra is érdemes rányúlnod.

Jelenlegi állás szerint "csak" egyetlen ingyenes játékkal készül az Epic Games Store január és az újév második hetére. Nem kell azonban aggódni, mert még van néhány napod addig is behúzni a Kerbal Space Programot és a Shadow Tactics - Aiko's Choice-t, amellyel elütheted az időt. Hamarosan ez a két program ismét fizetős lesz, a helyükre kerül a First Class Trouble, ami egy fejlettebb grafikai megoldásokkal operáló Among Usként értelmezhető. Steamen az Invisible Walls alkotása jelenleg 14,99 euróba kerül, ennyit biztosan spórolhatsz majd, ha az Epicet választod.

First Class Trouble

Az alapkoncepció viszonylag egyszerű. Egy luxusűrhajó utasainak kell összedolgozniuk annak érdekében, hogy túléljék az emlékezetesre sikerült vakációt. A játékosok többsége potenciális áldozat, de vannak közöttük olyanok, akik embernek néznek ki, de valójában gyilkos robotként igyekeznek likvidálni minél több célpontot. A halálos mesterséges intelligencia megállítása nem egyszerű feladat, de jó kommunikációval, így a kitűzött feladatok megoldásával, az új területek megnyitásával van remény arra, hogy nem úszik majd vérben a padló. A területek között szavazhatnak a játékosok arról, hogy ki lehet az imposztor (Personoid). A légzsilip kinyitásával egy-egy valakitől meg lehet szabadulni, de semmi sem garantálja, hogy tényleg jó döntést hozott a csapat.

Az ingyenes First Class Trouble videójátékot január 12-én, délután 5 órától adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál valaha a Goose Goose Duckkal?