Immár hivatalos, másfél hónappal a bajnoki címük után máris cserél az Outsiders

Immár hivatalos, másfél hónappal a bajnoki címük után máris cserél az Outsiders

Hogy tetszik az új Outsiders?

Emlékeztek mikor YEKINDAR és buster leléptek a Virtus.proból/Outsidersből? Sokan temették akkor a csapatot, mondván, hogy eltűntek a sztárjátékosok és nélkülük semmire sem mennek majd. Végül azonban olyan jól pótolták a kiesést, hogy az új játékosokkal (fame és n0rb3r7) tavaly ősszel megnyerték az IEM Rio Majort, felértek a profi CS:GO csúcsára.

Még így sem lehet azonban minden tökéletes, a csapat úgy érezte, hogy ha a jövőben tartani akarják a formájukat és azt a sokszor kiszámíthatatlan játékstílust, amiben ők jók, akkor ahhoz kell a csere.

A pletykák pedig beigazolódtak! A csapat tényleg egy orosz fiatalt, a 18 éves Aleksandr "KaiR0N-" Anashkint szemelte ki új játékosának. A feltörekvő játékos korábban olyan csapatokat járt meg, mint a Spirit utánpótlásalakulata, az Aurora vagy éppen a Budapest Five. Bizony, 2021 nyarán, ha rövid ideig is, de KaiR0N coolioék mellett játszott, például az EDC 5. szezonjában és a 2021-es TWR Easter European Master Fall során is.

N0rb3r7ről sem mondtak azonban le. A Major-bajnok játékos nem került átigazolási listára, a VP/Outsiders színeiben fejlesztheti magát, egyelőre cserejátékosként. Meglátjuk mit hoz neki a jövő, ahogy a VP/Outsiders idei teljesítményére is kíváncsiak vagyunk.

VP/Outsiders aktuális felállása

  • Aleksei "Qikert" Golubev
  • Dzhami "Jame" Ali
  • Evgeniy "FL1T" Lebedev
  • Pyotr "fame" Bolyshev
  • Aleksandr "KaiR0N-" Anashkin
  • Dastan "dastan" Aqbaev (edző)

Borítókép: HLTV
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!