Japánban ínycsiklandozó Lilith hamburgerrel ünneplik a Diablo 4-et

A Burger King Japan egy ritka különleges promócióval hívja fel vásárlói figyelmét a Blizzard üdvöskéjére, a Diablo 4-re.

Érdekes módon Japánban Burger Kingnek már van története a Blizzard Entertainmenttel, azon belül is Diabloval. A két cég 2022-ben szintén partneri viszonyban állt egymással és akkor a Diablo Immortalt igyekeztek népszerűsíteni ilyen módon az országban egy egy Diablo Garlic Double Cheeseburgerrel megtoldva.

Most egy újabb promóciót indítottak a Diablo 4 kapcsán, és aki ezt választja az megkóstolhatja a Lilith Spicy Tomato Double Whopper with Cheese-t. A korlátozott ideig kapható Lilith hamburgert állítólag „Lilith „haragja” ihlette, aki egy vérszertartást követő hosszú száműzetés után szállt alá a Sanctuary-ba. A pirított szezámmagos zsemlébe a közvetlenül nyílt lángon grillezett két marhahúspogácsa, két szelet cheddar sajt, két szelet gouda sajt és egy új fejlesztésű paradicsomos csípős szósz kerül, amelyet alapvetően chilipaprikával és fokhagymával készítenek. Ezt egészíti ki a friss saláta, paradicsom, hagyma és savanyúság.

Egy japán felhasználó képet is készített a reklámplakátról, melyen az ízletes hamburger mellett feltüntették Mephisto lányát, Lilithet is. Az ajánlat egyébként 1420 Yenbe kerül, ami körülbelül 4000 ezer Forintnank felel meg. Kijelenthető tehát, hogy nem olcsó mulatság a Diablos burgert megkóstolni. A Diablo negyedik része 2023. június 6-án jelenik meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!