Rendeld elő a Dead Space Remake-et és megkapod a második részt ingyen!

Rendeld elő a Dead Space Remake-et és megkapod a második részt ingyen!

Egy csábító ajánlat az EA-től.

A túlélőhorror-játékok kedvelőinek ez egy csodálatos időszak lehet. December elején megjelent a Callisto Protocol, amely aztán botrányos indulást produkált, játékmenetbeli és technikai problémák is sújtották a programot. A játékról készült tesztet itt olvahatjátok el. A CP ezzel kicsit megkönnyítette a január 27-én érkező Dead Space Remake dolgát, ugyanis ha az újradolgozott DS jól szerepel, akkor könnyen eldöntheti a vitát, hogy melyik mű lett a jobb. Ráadásul az EA-nél szeretnék a játékosokat ösztönözni is arra, hogy előrendeljék a Remake-et.

Ugyanis előálltak egy ajánlattal: miszerint a Dead Space Remake minden előrendeléséhez mostantól jár egy ingyenes Dead Space 2 példány, amely a Remake január 27-i megjelenésekor oldódik fel. A DS-trilógia első része nagyon jól sikerült rengetegen szerették, a közösség nagyon várja a remake-et is. A második rész nem tartalmazott óriási újításokat, de szintén jó játékélményt nyújtott. Jelenleg egyébként 20 dollárba kerül – része az EA Play kínálatának is –, ha nem akciós, így ez az előrendelői bónusz mindent összevetve elég jó üzlet.

Egy játék saját folytatását előrendelési bónuszként szerepeltetni nem egy szokványos lépés, de a remake-ek kissé megkeverik az időérzéket, hogy pontosan mi mi után jön. Mivel a remake később érkezik, frissebb játék, logikus, hogy az egyébként folytatása legyen a bónusz előrendelés esetén. Amennyiben még mindig nem győzött meg az ajánlat, nézd meg a Dead Space Remake játékmenet-előzetesét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te előrendeled a Dead Space Remake-et?