Új előzetesen a legújabb Avatar-játék és ezúttal nem a nagyra nőtt törpikékről van szó

Új előzetesen a legújabb Avatar-játék és ezúttal nem a nagyra nőtt törpikékről van szó

Nem, ez nem az az Avatar!

Jön egy új Avatar-játék, juhúúú! De nem ám a nagyra nőtt hupikék törpikékről van szó, hanem arról az Avatarról, ami Aang és a négy elem történetét meséli el, az Avatar: Az utolsó léghajlítóról. Bár a Ubisoft berkeiben készül egy játék James Cameron filmje alapján is, annak nem vagyok nagy rajongója és ha nekem valaki azt mondja Avatar, hamarabb jut eszembe az animációs sorozat, mintsem Cameron agymenései.

Persze nem minden arany, ami fénylik. Hiába kapunk új játékot az utolsó léghajlító világára építve, nem egy AAA-kategóriás címről van szó, még csak nem is egy PC-re és konzolokra szánt darabról. Az Avatar: Generations ugyanis mobilokra készül, iOS-es és Androidos készülékekre egyaránt.

Megjelenési dátuma még nincs a járéknak, de a fejlesztők ígérete szerint 2023 első felében érkezik majd. Az Avatar: Generations az eredeti sorozat sztoriját szeretné majd újraalkotni, annak nevezetes és izgalmas pontjait játszhatjuk majd újra, egy csapat alapú akció-RPG-ben.

Feltűnnek majd a legnevesebb karakterek, mint például Aang, Katara, Sokka, Toph, Suki, Zuko, Appa és persze Momo is. A videóban több gameplay-jelenetet is láthatunk, azok alapján úgy kell elképzelnünk a játékot, mint például a Star Wars: Galaxy of Heroest. Egyelőre izgalmasnak tűnik, de persze mobilra ezer meg egy ilyen játék létezik, meglátjuk, hogy az Avatar-fanok sikerre tudják-e majd vinni ezt a konkrét darabot.

Ha érdekel a játék, már előregisztrálhatsz rá iOS-en és Androidon is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!