Mobil: Bekeményítenek a szolgáltatók, eddig tartott az ingyenesség

Mindegyik szolgáltató kénytelen meglépni ezt a felhasználókat közvetlenül károsító döntést, ugyanis európai szervezettől érkezett az utasítás.

2023. március 31-e után az összes magyarországi mobilszolgáltató egységesen megszünteti a nullás díjszabást. Ez azt jelenti, hogy az eddig mobilnettel ingyenesen használható alkalmazásokért és programokért a jövőben fizetni kell, avagy az adatforgalolmba beleszámolja majd a Vodafone, a Yettel és a Magyar Telekom is azt, ha ezeket pörgeti a felhasználó. A százezreket (akár milliókat) érintő döntést a BEREC (Body of European Regulators for Electronic Communications, Európai Elektronikus Hírközlési Szabályozók Testülete) hozta meg még 2022 őszén, amelyben több határidőt szabtak meg.

A nemzetek felett álló testület arra kötelezte a szolgáltatókat, hogy 2022. november 15-éig fejezze be az értékesítését a "nullás ajánlatoknak", április 1-jétől meg a már meglévő szerződéseket módosítsák vagy megszüntessék, amelyek érintettek a zero ratingben. Az értintett alkalmazások a Facebook, a Messenger, a WhatsApp, az Instagram, a Tinder, a Spotify, valamint a navigációs programok és az egyéb kommunikációs alkalmazások. Március 31-e után érdemes lesz majd nagyobb díjcsomagra, esetleg korlátlan adatkeretet tartalmazó előfizetésre váltani, ha szeretnétek a jelenleg még nullás alkalmazásokat kötöttségek nélkül használni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!Neked korlátlan mobilneted van?


Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Üzlet - A szép haj titka – Milyen samponra van szükségem?

A hajápolás sokunk számára kiemelt szerepet kap a mindennapok során, hiszen valamennyien szeretnénk csodálatos hajkoronával tündökölni. Azonban korántsem biztos, hogy elérjük a kívánt eredményt, ha nem megfelelő termékeket használunk.

Üzlet - Baba emlékőrző, a fontos pillanatok megörökítője

A mindennapok során számos olyan pillanat van, amelyeket érdemes megőrizni az emlékeinkben. Azonban a memóriánk nem annyira megbízható, mint amennyire szeretnénk, és emiatt sok emlék feledésbe merül. Pontosan ezért érdemes rögzíteni a legfontosabb pillanatokat. Erre nyújt lehetőséget a baba emlékőrző.

Üzlet - Hasznos tippek a tudatos táplálkozáshoz

A megfelelő étkezés és testmozgás az egészséges életmód alapvető elemeinek számítanak, vannak viszont, akik nehezen tudják rávenni magukat az életmódváltásra. Sokszor azonban már a kisebb változtatások is szembetűnő eredményt okozhatnak, ami meghozhatja a kedvünket a folytatáshoz. Ha Te is szeretnél a tudatos életmód ösvényére lépni, tarts velünk!