Válaszolt az X-Men-filmek kapcsán felmerülő szteroidos vádakra Hugh Jackman

Válaszolt az X-Men-filmek kapcsán felmerülő szteroidos vádakra Hugh Jackman

Az X-Men és az önálló Wolverine filmek sztárja most tiszta vizet öntött a pohárba.

A színészek élete nem csak móka és kacagás, pláne, ha minél nagyobb sztár valaki, hiszen akkor minden egyes lépéséről beszámol a média, illetve a rajongók is – vagy éppenséggel rosszakarói – árgus szemekkel figyelik. Nem kivétel ez alól Hugh Jackman sem, akinek már azért volt néhány nagy szerepe (például: Romlott oktatás, Fogságban, A tökéletes trükk), mégis a legtöbben leginkább az X-Men és a Wolverine filmekből emlékeznek rá, mint Wolverine (Rozsomák).

Szinte tökéletes volt a casting, nagyon jól át tudta adni Jackman Wolverine személyiségét a vásznon, emellett fizikailag is bombaformában volt a forgatások alatt. Aztán a Logant követően végül úgy döntött itt az ideje megválni ettől a szereptől is és úgy tűnt tényleg végleg szögre akasztja az adamantium karmait, aztán jött a fordulat. Sikerült rávenni Jackmant, hogy a Deadpool 3 kedvéért újra Rozsomák bőrébe bújjon, bár nem volt könnyű a döntés számára. Alighanem ennek apropóján is, de egy interjú során egy nem várt témában is nyilatkozott, mivel nem először érte ő olyan vád, hogy pont a Wolverine szerep miatt szteroidokhoz fordult, hogy formába lendüljön. Valószínűleg nem véletlenül szólalt meg az ügyben, hiszen nem olyan rég például Dwayne Johnsont is hasonló vádak érték, ő viszont végül elismerte, hogy valóban kipróbált néhány doppingszert.

Jackman az alábbiakat válaszolta arra a kérdésre, hogy valaha használt-e ilyen szereket:

„Nem. Szeretem a munkámat, és szeretem Rozsomákot is. Óvatosnak kell lennem, mit mondok ezen a ponton, de hallottam anekdotikus történeteket a mellékhatásokról. És ennyire azért mégsem szeretem a munkám. Szóval nem, a régi, bejáratott módon csináltam. És mondhatom, jó sok csirkét ettem – ezúton persze elnézést is kérek a világ vegánjaitól, vegetariánusaitól és csirkéitől.”

– oszlatta el a kételyeket Jackman, majd arról is mesélt, hogy mikor megkapta Wolverine szerepét, akkor először tévedésből farkasokat tanulmányozott a felkészüléshez.

„Korábban nem olvastam a képregényt. Megkaptam a szerepet, de semmit nem tudtam róla. Ausztráliában nem élnek rozsomákok, így azzal sem voltam tisztában, hogy létezik ilyen állat. Azt hittem, kitaláció. Az Imaxben épp vetítettek egy farkasokról szóló dokumentumfilmet, én meg úgy voltam vele, hogy ez tökéletes nekem, hiszen én is farkas vagyok, részben farkas.”

Mondanunk sem kell, hogy a stáb és a rendező nagyon meglepődött, mikor Hugh Jackman bemutatta nekik a begyakorolt mozgáskultúráját, majd ezt követően tisztázták a félreértést és elmagyarázták neki, hogy a karaktere nem farkas, hanem rozsomák, ami egy nagyon is létező faj a valóságban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!