Vissza a gyökerekhez! - Svéd felállással tért vissza a GODSENT

Visszatért a GODSENT, méghozzá nem is rossz felállással.

2022 nyara óta nem volt aktív csapata a GODSENTnek. Előtte a brazil felállással próbálkoztak, de a csapat nem volt sikeres, játékosaikat lassan, de biztos elcsábították más brazil alakulatokhoz. Az ősz végén már felröppent a pletyka, hogy hamarosan visszatérhet a GODSENT, ráadásul arról is hallani lehetett, hogy a Bad News Eagles játékosait karolhatják fel. Ezt végül cáfolták, de a GODSENT itt van, új alakulattal vágnak neki 2023-nak, ráadásul egy teljesen svéd alakulattal.

Ráadásul nem is néz ki rosszul ez a csapat. William "draken" Sundin és Alfred "RuStY" Karlsson, akik mindeddig az Into the Breach csapatában játszottak együtt, egyértelműen a felállás veterán magját képviselik, de nyugodtan ide vehetjük a NiP kispadjáról érkező Plopskit is. Bár még csak 20 éves a svéd játékos (draken 27, RuStY pedig 25), a NiP-nél eltöltött 3 év alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtött már, amit most a GODSENT zászlaja alatt kamatoztathat.

forrás: Twitter

Melléjük csatlakozott két fiatal tehetség. A 18 éves Joel "joel" Holmlund, akit nem sokat láttunk még szerveren, de a Monte csapatánál eltöltött ideje alapján ígéretes fiatal svéd játékos, akit most a GODSENT nevelhet. A 19 éves Erik "ztr" Gustafssont viszont annál többször láttuk már. Nem csak a Young Ninjas színeiben, de a NiP beugrójaként is bizonyított már, kíváncsian várjuk, hogy ezúttal mire lesz képes. A kirakós utolsó darabja pedig Maikil "Golden" Selim, aki edzőként segíti majd a srácokat.

Az új GODSENT felállása

  • William "draken" Sundin
  • Alfred "RuStY" Karlsson
  • Nicolas "Plopski" Gonzalez Zamora
  • Joel "joel" Holmlund
  • Erik "ztr" Gustafssont
  • Maikil "Golden" Selim (edző)

Ahogy az újonnan alakult shox projectnek, úgy a GODSENTnek is a BLAST.tv Paris Major lehet a célja, meglátjuk, hogy mire lesznek majd képesek a jelenlegi erős mezőnyben. Első hivatalos meccsüket tegnap este játszották, éppen koryék, a Sangal ötöse volt ellenfelük, akiket 2-1-re tudtak megverni a CCT South Europe Series 2. felvonásában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!