James Gunn cáfolja, hogy már meglenne Cavill utódja Superman szerepére

James Gunn cáfolja, hogy már meglenne Cavill utódja Superman szerepére

Superman tényleg visszatérhet?

Az utóbbi hetekben sorra érkeztek a hírek a DC és a Superman háza tájáról. Először a vasember tolt egy cameót a Black Adam filmben, ami után mindenki azt találgatta, hogy a Cavill megformálásában jöhet még pár rész. Ezt valamilyen szinten megerősítette, mikor James Gunn is elhintette, hogy konzultál a színésszel. Aztán persze jött a fekete leves, hogy a Witcher után a Superman sorozat is elveszti a főszereplőjét és sokan úgy gondolják, hogy ennek az oka bőven abban keresendő, hogy a forgatókönyvek nem ütik meg a mércét.

Azóta persze megy a találgatás. Amiről még van információnk az az, hogy nagyon sok DC-film kapott stoppot. Egyedül talán a Batman és a Joker forgatások kapták meg a zöld lámpát. Az viszont már egyáltalán nem tuti, hogy az Aquaman, a Black Adam vagy a Wonder Woman kalandjai folytatódnak. Az pedig, hogy a Justice League is újabb fejezetet kapna már lassan teljesen lehetetlennek tűnik, a mostani formában. Azonban a Superman sorozat egyelőre még nem kapta meg a kaszát és James Gunn elmondása alapján gőzerővel dolgoznak a sztorin és forgatókönyvön. Persze az internet egyből találgatásba kezdett, mikor Cavill angolosan távozott és fel is röppent a pletyka miszerint Jacob Elrodi öltheti magára a piros-kék-sárga jelmezt.

Viszont ezt már Gun sem hagyhatta komment nélkül és elmondta, hogy a casting még nem ment le:

“Még nincs meg a Supermant alakító színész. Akkor lesz válogatás, ha kész a történet vagy már nagyon közel vagyunk a végéhez, ezt mindig így csináltam és ezen most sem fogok változtatni. Nemsokára be fogunk jelenteni pár dolgot, de a szereplőgárda nem lesz ezek között.”

Egyébként az ausztrál Elrodi érdekes választás lenne, hiszen eddig nem éppen ilyen szerepekben láthattuk. Ő volt a Csókfülke (Kissing Booth) több részének szépfiúja és az Eufória sorozatban sem éppen szakadt ki ebből a szerepből. Viszont az alkat és persze az arcél már megvan, ami fél siker, de nem biztos, hogy ennyi elég lenne a rajongóknak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!