Közelebb van már a Pókember 4, mint gondolnád

Közelebb van már a Pókember 4, mint gondolnád

Ezek szerint kiderült, hogy nagyjából mennyibe kerül a produkció és az is mikor kerülhet a mozikba.

Felgyorsultak az események kedvenc pókhálós barátunk körül, hiszen jó néhány újdonságot kapnak a rajongók a következő években a Spider-Man világából. Egyrészt jön a Pókember: A Pókverzumon át animációs film, illetve a Sony is nekilátott a hálóhintázó szuperhős ellenségeiből álló univerzumépítésnek, de ezen kívül még Madame Web is képernyőre kerül majd. A legjobb hír pedig, hogy Tom Hollandnak nem ért véget a küldetése és a trilógiát követően újabb filmekre is szerződést kapott.

A Spider-Man: No Way Home eleve sok kérdést megválaszolatlanul hagyott az MCU-ban, így hát nem is véletlen a folytatás. Ha minden igaz és hihetünk a pletykáknak, akkor az új felvonás azért egy kicsit még messzebb van, mint gondolnánk. Megerősítés egyelőre még hivatalosan nem érkezett, de egyre több helyen bukkan fel a következő információ:

„Jelenleg a Pókember 4 forgatása várhatóan 2023 végén kezdődik. A filmre 200 millió dolláros költségvetést határoznak meg, a bemutató dátuma 2025.”

Azt már egyébként eddig is sejthettük, hogy a Spider-Man 4 előkészítését várhatóan valamikor ebben az évben elkezdik, és így legalább már tisztább képet kapunk arról, mikor is várható a mozis premier.

A leglogikusabb egyébként az a feltevés, miszerint a Pókember 4-nek valamikor 2024-ben kellene megjelennie, tekintve, hogy 2025-ben a Marvel Studios kiadja a Bosszúállók: "Kang Dynasty"-t, így egyelőre nem tudni, hogy a fentebb leírt hírek alapján milyen menetrendre számíthatunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!