Mark Hamill nem szeretne már visszatérni Jokerként, azt is elmondta, hogy miért nem

Mark Hamill nem szeretne már visszatérni Jokerként, azt is elmondta, hogy miért nem

Noha az ő Joker-verzióját imádják a rajongók talán a legjobban, Mark Hamill mégsem hiszi, hogy valaha újra megszólaltatja a karaktert, és ennek kollégája elvesztése az oka.

Mark Hamill egy interjú során közölte, hogy miért nem szeretne újra Joker bőrébe bújni. A Batman: The Animated Series szinkronszínésze ugyanis úgy gondolja, hogy a jövőben kollégája elvesztése miatt nem akarja életre kelteni Jokert. Hamill először 1992-ben kölcsönözte a hangját a bohóckirálynak az úttörő Batman: The Animated Series-ben, és azóta több spinoff sorozatban, videojátékban és filmben is megszólaltatta már a karaktert.

A Joker kalandok során Hamillnek egyetlen állandó partnere volt, méghozzá Batman szinkronszínésze, Kevin Conroy. Az Empire Magazine-nak nyilatkozva árulta el, hogy régi barátja és munkatársa halála után nem szeretne visszatérni Jokerként. Kevin Conroy még tavaly november 30-án hunyt el egy hosszú betegséget követően. Mondanunk sem kell, hogy bármelyik alkotásban is szerepeltek, szinte mindig Conroy Batmanje és Hamill Jokerje vitte a show-t a hátán.

„Felhívtak, és azt mondták: „Azt akarjuk, hogy te csináld meg a Jokert”, és az egyetlen kérdésem az volt: „Kevin [Conroy] lesz Batman? Ha igent mondtak, akkor közöltem, hogy benne vagyok. Partnerek voltunk. Olyanok voltunk, mint Laurel és Hardy. Kevin nélkül számomra nem létezik Batman.”

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!