Kiderült, hogy mikor kezdődik a Warzone 2.0 és a Modern Warfare 2 második évada

Kiderült, hogy mikor kezdődik a Warzone 2.0 és a Modern Warfare 2 második évada

Kevesebb mint egy hónap és rengeteg újdonsággal érkezik a 2. évad.

A Call of Duty legújabb játékai elsöprő sikert arattak a közösség köreiben, ahogy ez a PlayStatin Store 2022-es letöltési ranglistájából is világosan látszik. Mind a Warzone 2.0, mind a Modern Warfare 2 jelenleg a legkedveltebb játékok közé tartozik, ezért is övezi akkora érdeklődés a következő évadot, mely hamarosan érkezik.

A februárra várt season egy kicsi csúszik, de február 15-étől már elérhető lesz. A stúdió azt nyilatkozta, hogy több változtatást is véghez kellett hajtaniuk a közösség visszajelzései miatt, ezért történik a késlekedés.

Számos érkező újdonságról már most lerántották a leplet, így pedig megtudtuk, hogy bizony van mire várnunk, és biztosan izgalmasan telik majd számunkra a tél vége. A Warzone 2.0-hoz kapunk egy új kis pályát – Resurgence –, a Modern Warfare 2-höz pedig visszatér a rangsorolt játék, valamint új térképek, új modok és új fegyverek is jönnek.

A fejlesztők a jövőhét folyamán további információkat osztanak meg azzal kapcsolatba, hogy pontosan mire is számíthatunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Várjátok a 2. évadot?

  • 50 %
  • 50 %