Ezek voltak 2022-ben a PlayStation Store legnépszerűbb játékai

Ezek voltak 2022-ben a PlayStation Store legnépszerűbb játékai

Néhány meglepő eredmény is született.

Sony Interactive Entertainment a napokban tette közzé, hogy a 2022-es PlayStation 4PlayStation 5 és PlayStation VR-játékok letöltései miként alakultak. Ezek külön kerültek bemutatásra, és születtek igazán izgalmas eredmények, melyek több mindent előrevetíthetnek.

A legtöbbször letöltött PS5 játék az Egyesült Államokban és Kanadában a Call of Duty: Modern Warfare 2 lett, míg Európában a FIFA 23 – ezzel maga mögé utasítva a lövöldözős FPS-t. A God of War Ragnarök a tengerentúlon a második, nálunk pedig a harmadik helyet húzta be, míg az ELDEN RING mindkét régióban a 4. lett. Az Egyesült Államokban és Kanadában még az NBA 2K23 jutott be a top 3-ba.

A PS4 letöltési listák első helyezettjei ugyanazok, azonban a Grand Theft Auto V lett a második. Az észak-amerikai kontinensen a Minecraft a 3., Európában pedig pont lecsúszott a dobogóról, és helyette a CoD: MW2 került fel rá.

A VR-játékoknál mindenhol első lett a Beat Saber, őt követte a Job Simulator, majd a SUPERHOT VR.

Az ingyenesen letölthető PS4 és PS5 játékok listája alakult a legérdekesebben, hiszen trónfosztás történt, és az eddigi bajnok Fortnite visszacsúszott. Mind az Egyesült Államokban és Kanadában, mind Európában a Fall Guys került a legtöbbször letöltésre, és az előbbi területen a Fortnite második, az utóbbin pedig csak harmadik lett, a Call of Duty: Warzone 2.0-val fej fej mellett haladva.

2023-ban vajon képes lesz megtartani a Fall Guys az első helyezést, vagy ismét nagy változásokra számíthatunk a letöltéseket illetően?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti is főként ezekkel a játékokkal játszottatok?

  • 0 %
  • 63 %
  • 38 %