Viszlát GTA V, helló GTA 6?

Új szelek fújnak a Rockstarnál? Egyre közelebb lehet a várva várt bejelentés.

Végre megtörténik? Ugye nem álmodom? Úgy tűnik a Rockstar Games figyelme talán most már teljesen a sorozat következő része felé terelődik. Azt már korábban megtudtuk egy kiszivárogtatásból, hogy női karaktert is irányíthatunk majd, azonban nem világos, hogy szerelmes- vagy testvérpár részeként. Februárban már hivatalosan bejelentette a R*, hogy készül a GTA, de azóta csak találgatások vannak arról, hogy milyen karakterek és helyszínek várhatóak a játékban. A hírek szerint jól halad a fejlesztés, ami egyre több örömmel töltheti a rajongókat. Az elvárások hatalmasak a közösség részéről, de a stúdió is magasra helyezné a lécet.

De mi utal erre? A Rockstar Games a hivatalos honlapján közzétette a credit-listát a GTA V és a GTA Online kapcsán, amelyben megköszöni azok munkáját, akik dolgoztak ezen a projekten. Ez rengeteg ember, ami nem meglepő, ugyanis szeptember 17-én lesz kilenc éves a program. Ez annak ellenére borzasztóan hosszú idő, hogy a cím újra és újra megjelenik az eladási toplistákon. A köszönetnyilvánítás egybevág azokkal az értesülésekkel, hogy a Rockstar inkább már az új részre fekteti a nagyobb hangsúlyt.

„A Grand Theft Auto V és a Grand Theft Auto Online a globális csapatunk hosszú évek óta tartó közös erőfeszítéseit képviseli. Szeretnénk elismerni és megköszönni mindenkinek, aki hozzájárult ezekhez a játékokhoz, az eredeti, 2013-as megjelenéstől kezdve egészen napjainkig” – olvasható a közleményben.

Ráadásul már lehet, hogy a hivatalos bejelentésre sem kell sokat várnunk, pletykák szerint erre már októberben sor kerülhet. Addig is, merüljünk el a GTA Online világában, ahol a nyáron érkezett meg a Criminal Enterprises DLC.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszol a mai napig a GTA V-tel vagy a GTA Online-nal?

  • 73 %
  • 0 %
  • 9 %
  • 0 %
  • 9 %
  • 9 %