Így nézhetne ki a GTA VI Unreal Engine 5-tel

A rajongók megálmodták, hogy képzelik el a GTA VI-ot.

A TeaserPlay nevű Youtube csatorna rendszeresen eljátszik a gondolattal, hogy egyes játékok hogyan néznének ki, ha Unreal Engine 5 motorral futnának. A Call of Duty 2-ről vagy a Fallout New Vegasról mi is beszámoltunk például. Most a GTA 6-hoz készítettek egy elképzelt előzetest, úgynevezett Concept Trailert.

Fontos kiemelni, hogy ez egy rajongói videó, amelyhez a Rockstar Gamesnek semmi köze, és nem valódi játékmenetet tartalmaz. Végig nézhetjük miként nézhetnének ki a Grand Theft Auto-sorozat legendás helyszínei, látjuk Vice Cityt (Miami), Liberty Cityt (New York), San Fierrot (San Francisco) és Las Venturast (Las Vegas) is.

A GTA 6 megjelenéséről még mindig nem tudunk sokat, de a rajongók nagyon várják, épp ezért folyamatosak a szivárogtatások, amelyek közül aztán sokról kiderül sajnos, hogy valótlan információk. A Rockstar Games nagyon keveset árul el a projektről, így kénytelenek vagyunk a bennfentesek értesüléseire támaszkodni. De attól függetlenül, hogy az alábbi videó nem hivatalos, hihetetlenül szépre és látványosra sikeredett, reméljük valóban hasonlóan kiterjedt és kidolgozott játékteret kapunk majd. A Rockstart ismerve a részletességgel nem lesz baj, és ha hihetünk a híreknek minden korábbinál nagyobb térképet és bejárható tér áll majd a rendelkezésünkre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Tetszett a videó?

  • 60 %
  • 40 %