Gaming: Így mutat Unreal Engine 5 alatt a legendás CoD 2

Gaming: Így mutat Unreal Engine 5 alatt a legendás CoD 2

Már csak az kéne, hogy el is készül egy játszható verziója ennek a felújított változatnak.

Az Unreal Engine 5-ben rejlő lehetőségek tárháza hatalmas. A múltban olyan videójátékok kapták meg a grafikus motorral felturbózott változatukat, mint a World of Warcraft vagy a Cyberpunk 2077. Ezúttal a TeaserPlay csapata egészen 2005-ig nyúlt vissza, hogy leporolja az FPS-műfaj egyik koronázatlan királyát, az Infinity Ward és az Aspyr remekművét, a Call of Duty 2-t.

Természetesen a fenti remake csak egy koncepciós munka, hiába reménykednek óriási tömegek, egy darabig biztosan nem készül el a felújított változat. A videóért felelős csapat szeretné felhívni az Activision Blizzard figyelmét arra, hogy esetleg itt lenne az ideje annak, hogy visszanyúljanak a CoD-széria egyik, ha nem a legjobb darabjához, ha már úgyis belelendültek a remake-ek gyártásába.

A Call of Duty 2 elég nagyot robbant az évezred elején, de a mai napig vannak olyan lelkes gamerek, akik szabadidejükben a második világháborúban harcolnak a kicsit megkopott textúrák között. Csak 2013 novemberéig 5,9 millió példányt értékesítettek a CoD 2-ből, Steamen most 25%-os kedvezmény mellett vásárolhatjátok meg nagyjából 6000 forintért, ha kedvet kaptatok hozzá.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a Call of Duty 2 a legjobb része a CoD-szériának?