Csodálatosan mutatna a Cyberpunk 2077, ha Unreal Engine 5 motor hajtaná

Csodálatosan mutatna a Cyberpunk 2077, ha Unreal Engine 5 motor hajtaná

Egy rajongó megvalósította a Cyberpunk 2077 helyszínét, Night City-t az Unreal Engine 5-ben, a végeredmény pedig igen látványos lett.

2020 decemberében, közel másfél éve jelent meg a Cyberpunk 2077, az igen döcögős rajtot vevő játék hibáinak nagy részét viszont azóta javították a fejlesztők. A játékélmény sokan változott, egy dologban viszont megmaradt eredeti változatában: a látványvilág, amely vitathatatlanul még ma is szépen fest.

Egy rajongó viszont elgondolkodott rajta, hogy ezt hogyan lehetne még tovább csiszolni. Az Unreal Engine 5 közelmúltbeli megjelenése óta számtalan példát láthattunk már, mire is képes a motor, most pedig egy újabb példával bővül a lista, ez a rajongó ugyanis megvalósította Night City-t, és egy rövid sétát is tett a városban.

Az igen rövid, mindössze 17 másodperces klipben azt láthatjuk, ahogy a karakterrel sétál az egyik forgalmas utcában, közben pedig körülnéz. A videó alább megtekinthető:

A motivációja talán még az is lehetett, mert a fejlesztőgárda, a CD Projekt RED a közelmúltban jelentette be a Witcher 4-et, amelyet szintén az Unreal Engine 5 fogja majd hajtani, a Cyberpunk 2077 viszont még a fejlesztők saját készítésű motorjával, a REDengine 4-gyel készült el.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked hogy tetszik a videó?