Önéletrajzok buktatták le a GTA 6 egyes részleteit

Kiderülhetett egy karakter, egy rádióállomás és a helyszín is.

Mostanában több hír, pletyka és szivárogtatás is napvilágot látott a Grand Theft Auto 6-tal kapcsolatban. A Rockstar Games továbbra is nagyrészt hallgat, így sajnos az információk megerősítés nélkül maradnak, mindössze annyit tudunk, hogy készül. Ez persze nem tántorítja el a rajongókat attól, hogy további információk után kutassanak. Az tévesnek bizonyult, hogy három főszereplője lesz a GTA V-höz hasonlóan, de a másik hír, miszerint egy testvérpárt irányítunk majd, akik a kartellekkel lesznek kapcsolatban továbbra is beleillik a képbe.

A helyszínnel kapcsolatban már több forrás is azt állította, hogy Vice City lesz, és a legújabb információk is erre utalnak. Ugyanis a GTA Forums, egy 2001 óta működő, rendkívül elkötelezett Grand Theft Auto rajongói oldal felhasználói a részben a Rockstar Games székhelyének is otthont adó New York Cityben működő tehetségkutató ügynökség, az Entertainment Lab önéletrajzai és önéletrajzai között kutakodtak. Mostanáig három színészre bukkantak, akiket a jelek szerint egy közelgő Rockstar-projekthez kötnek. Ebből kettő különösen érdekes lehet.

Ők pedig Marco Virgilio és Natonia Monet, mindketten a „Fireball" nevű projektben fognak szerepelni. Monet „Tamara" szerepét fogja játszani. Miután azonban a GTA Forums ezt felfedezte, az önéletrajzot megváltoztatták, és eltávolítottak minden utalást a Fireball projekttel kapcsolatban. Mindazonáltal, ha a Fireball valóban a GTA 6 belső kódneve, akkor a játékban láthatóan lesz egy Tamara nevű karakter, valamint egy Radio Hinterland nevű rádióállomás, amelynek a jelek szerint Marco Virgilio lesz a DJ hangja. De hogy jön a képbe Vice City? A Fireball a rapper Pitbull egyik számának a címe, aki Miamiban született. Ismerve a Rockstar humorát, nem kizárt, hogy ilyen utalásokat tesznek a helyszínnel kapcsolatban. A korábbi egybevágó pletykák mellett az is a floridai város mellett szól, hogy csak az hiányzik a modern, GTA IV-gyel kezdődő időszakban, miután New York és Los Angeles már szerepelt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!