A Diablo IV bétájához egy tetoválószalonon át vezet az út

A Diablo IV bétájához egy tetoválószalonon át vezet az út

Nem épp megszokott módját választotta a Blizzard, hogy népszerűsítse hamarosan megjelenő játékát.

Nem aratott osztatlan sikert a Diablo Immortal, ugyan anyagi szempontból sok bevételt hozott a Blizzardnak, a mikrotranzakciós rendszere miatt nem kevesen támadták is a játékot, egyesek pedig még a Diablo-sorozat hivatalos subredditjéről is kitiltották volna a programot.

Ennek fényében nem nagy meglepetés, hogy a Diablo IV megjelenéséhez közeledve jobban odafigyel az apróbb részletekre is a Blizzard. A játék béta tesztidőszaka is hamarosan kezdetét veszi, a fejlesztők pedig érdekes módját választották annak, hogyan osztják ki a játékosok között a hozzáférést: azok ugyanis, akik magukra tetováltatják a Diablo IV logóját, hozzáférést kapnak a zárt bétához – valamint egy ingyenes, digitális példányt is a lelkes játékos rendelkezésére bocsátanak, ahogy megjelent a játék.

Mielőtt azonban máris indulnál a legközelebbi tetoválószalonhoz, tennénk hozzá gyorsan, hogy a lehetőség csak meghatározott helyszíneken, illetve időpontokban él. Magyarországon sajnos ilyen szalon nincs, csak néhány USA-beli, illetve ausztrál, brit és német helyszín került kiválasztásra. Az alábbi képeken lehet is látni, hogy hol és mikor jelentkezhetünk Diablo IV-témájú tetoválásért.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te bevállalnál egy ilyen tetoválást a béta és a teljes változatú játékért?