Egy bennfentes cáfolt egy GTA 6-tal kapcsolatos pletykát

Egy bennfentes cáfolt egy GTA 6-tal kapcsolatos pletykát

Még mindig éveket kell várnunk, hogy megjelenjen a GTA 6.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a GTA 6 minden idők egyik legjobban várt játéka. Ennek ellenére a Rockstar Games még mindig nem engedte el az V kezét, amellyel még mindig rengetegen játszanak.

Rengeteg pletyka, hír és szivárogtatás lát napvilágot, ám óriási a csönd a Rockstar háza táján, és annál többet nem nagyon tudunk biztosan, minthogy készül. Ezt most megerősítette egy bennfentes, Jason Schreier is, ám közben más híreket cáfolt.

„A játék fejlesztés alatt áll, és sok részlet még mindig változóban van, vagy még nem dőlt el. A GTA VI-nek nem lesz három főszereplője. Egyelőre ennyit mondok."

Az igazság az, hogy ezzel kapcsolatban is többféle információt olvashattunk az elmúlt hónapokban. Valóban voltak olyan hírek, hogy a GTA V-höz hasonlóan három főhős lesz, ám a bennfentes nyilatkozata alapján aki ebben bízott, annak csalódnia kell. Azonban ez egybevág azokkal az információkkal, amelyek legutóbb jelentek meg, és tudni vélték az alaptörténetet. Ebben egy testvérpár a két főszereplő.

Biztosak azonban semmiben nem lehetünk, amíg a Rockstar Games meg nem erősíti őket. Az továbbra is valószínű, hogy még több évet kell várnunk a legújabb Grand Theft Auto címre, addig pedig biztosan rengeteg olyan pletyka röppen fel, hogy kik lesznek a főszereplők, mi lesz a helyszín vagy a történet, milyen minijátékokat és zenéket fog tartalmazni a játék. Reméljük, minél több megerősítést kapunk majd a fejlesztőktől, hogy mit is várhatunk a sorozat következő részétől, és mikor jelenik majd meg, hogy már számolhassuk vissza a napokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Várod a GTA 6-ot?

  • 56 %
  • 44 %