Mire számíthatunk az új GTA Online DLC-től?

Mire számíthatunk az új GTA Online DLC-től?

Ahogyan azt már megszokhattuk, érkezik a GTA V Online nyári nagy frissítése.

A korábbi évekhez hasonlóan 2022-ben is július második felében érkezik a nagy nyári frissítés. A mostani heti frissítés július 25-ig tart, csak úgy, mint a GTA+, valamint általában kedden érkeznek ezek az update-k. A tavalyi egy nagy szabású és sikeres projekt volt, a Tunerst rengeteg játékos szerette. Érkezett néhány új küldetés, de a fő hangsúly az új, részletesen tuningolható járműveken volt. Aztán télen érkezett a The Contract Dr. Drevel, ami a Tunershez hasonlóan tartalmazott új ingatlant, és egy hosszabb küldetéssorozatot. De mi várható most kedden, július 26-án?

Ez most úgy tűnik egy kisebb DLC lesz, csak úgy mint két éve, (és ez még hatványozottabban igaz a Red Dead Online-ra). Valószínűleg egyre több forrást csoportosítanak át a GTA 6-ra.

Emiatt közel sem biztos, hogy most is kapunk új ingatlant (bár szivárogtatások szerint lesz új 26 garázshely, ezt a R* nem erősítette meg). A Rockstar Games oldalán megjelent cikk szerint a DLC neve Community Update lesz, vagyis a közösséget célozza majd, ami hát finoman szólva sem jó. Azonban hiába sok elégedetlenkedés a játékkal kapcsolatban, a cég szerint soha korábban nem játszottak ennyien vele. Ezért szeretnék, ha ezek a játékosok jobb játékélményt kapnának, így az új tartalmak helyett/mellett sok változtatást kapunk.

A DLC-vel a Criminal Career utak kerülnek bővítésre, többek között az Executive, Biker, Gunrunning és a Nightclub Owner is – mindemellett egy adag új Contact Mission is elérhetővé válik, ahol az IAA (CIA) ügynökeként kell küldetéseket megcsinálnunk. Azonban az új tartalmak nagyjából itt ki is merültek.

Ezen kívül olyan változtatásokat kapunk, mint a Homing Missile és a countermeasure hatékonyságának csökkentése az Opressor Mk II-n, több lehetőség lesz arra, hogy használjuk a nálunk lévő Snacket és Armort, továbbá a Sell Mission küldetéseket már Invite Only Sessionben is elindíthatjuk majd.

Emellett sokkal több pénzt kaphatunk szinte minden tevékenységért. Különböző küldetések, heistok, bodyguard és associate kifizetések, versenyek és egyéb játékmódok is több GTA$-ral fognak minket jutalmazni.

A hivatalos cikk nem tartalmazza, de szivárogtatások szerint új járművek és fegyverek is érkezhetnek, ami nem lenne különösebben meglepő, így igaznak is bizonyulhat.

Kíváncsian várom, mi fog kisülni ebből, mert őszintén szólva nem látom, hogy ez visszacsalogatja azokat a játékosokat, akik már ráuntak a játékra. Az új tartalmak még két hétig sem fogják lekötni ezeknek a játékosoknak a figyelmét. Aztán remélem pozitívan csalódom, és egy remek DLC-t kapunk.

Ti mit gondoltok?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Várod már az új DLC-t?

  • 0 %
  • 20 %
  • 80 %