Eddig bírta a Red Dead Online, ma temetik a játékot

Eddig bírta a Red Dead Online, ma temetik a játékot

Hát ennek annyi, de reméljük a GTA 6 kárpótol majd minden csalódott RDO-fant.

Mostanában lőtt már erős öngólokat a Rockstar Games. A GTA: The Trilogy - The Definitive Edition például kifejezetten pocsékra sikerült, de az elkötelezett rajongók még így is meg tudtak bocsájtani a fejlesztőknek és a felújított GTA-részeket tömörítő csomag úgy fogyott, mint a cukor.

A legtöbb játékos már a GTA 6. részét várja, amit már hivatalosan is bejelentett a Rockstar és több pletyka is érkezett már felőle, például a játék sztoriját illetően.

Vannak azonban olyanok is, akik a GTA 6 előtt még szeretnék kiélvezni a Red Dead Online nyújtotta játékélményt. Számukra van egy rossz hírünk, ma temetik a programot. Egy éve annak, hogy megérkezett az utolsó lényegi frissítés, azóta mintha a fejlesztők is elfeledkeztek volna a játékról. Utóbbi persze a gigászinak ígérkező GTA 6 miatt nem is csoda.

A játékosok ma feketébe öltöznek és közösen búcsúznak el szeretett a játékuktól, az online világ valamely ikonikus helyszínén vagy valamelyik temetőjében.

Persze a szervereket nem lövi le a Rockstar. A Red Dead Online elérhető és játszható marad, csak épp a fejlesztők részéről még annyi figyelmet sem kap majd, mint eddig. Ami mindenképpen szomorú, az RDO-nak ha kisebb is a közössége, mint a GTA Online-nak, de kitartó és lelkes. Sokáig reménykedtek benne, hogy a Red Dead Online olyan sikeres lesz, mint a GTA V online módja, de végül hoppon maradtak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

borítókép: twitter.com/fauxSeb

Kövess Minket!



Te játszottál valaha a Red Dead Redemption 2 online részével?

  • 14 %
  • 10 %
  • 76 %