Hirdetés

Akciófigyelő: Ingyen játékkal vár a Ubisoft, de csak pár napig

Az őrült nyulak első színre lépésével gyarapíthatod a gyűjteményed.

Esport1 Podcast

Londontól a Skorpióig, főszerepben Paplovag

Közel egy évtizede szórakoztatja már a nézőket Paplovag, aki beszélt a múltról, jelenről és jövőről.

Hirdetés

A Ubisoft egy igazi klasszikussal kedveskedik a videójátékosoknak, már ha klasszikusnak lehet nevezni egy olyan alkotást, amely 2007. március 27-étől érhető el a gamer közösség számára. Még néhány napon keresztül ingyenesen lehet a tiéd a Rayman Raving Rabbids, amelyhez mindössze néhányat kell a megfelelő helyre kattintanod. Regisztrálnod kell egy Uplay-fiókot, majd fel kell keresni a játék oldalát. Ennyire egyszerű az egész. Ezután már mindössze annyi a dolgod, hogy a "get it for free" gombbal véglegesítsd a nulla forintos vásárlási szándékod.

Rayman Raving Rabbids

A megkérdőjelezhető elme- és idegállapottal rendelkező nyulak elkapták Raymant, hogy őt különböző kihívások elé állítsák. Természetesen ezek a szórakoztató feladatok továbbra is a könnyedebb kategóriába esnek, így tényleg minden korosztály számára ajánlott az RRR. A "pszichológiai horror" jelző ne tévesszen meg téged, ez csak egy steames vicceskedés, nem kell komolyan venni. De akkor pontosan mi vár rád a Rayman Raving Rabbidsben? 70-nél is több küldetés, amelyeket történelmi csatajelenetek inspiráltak. Emellett arra is lehetőséged nyílik, hogy a nyulak szórakoztatására előhúzd a kalapból a legjobb táncmozdulataidat, amelyekért cserében különböző öltözékek ütik a markod. Ha ez furcsának tűnt első olvasásra, az nem a véletlen műve. Az összes nyulas játéka a Ubisoftnak pontosan ezt szeretné elérni.

A Rayman Raving Rabbids videójátékot január 23-án 16:00-ig adhatod ingyen hozzá a Uplay-könyvtáradhoz!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Te játszottál valaha Rayman-játékkal?

Hirdetés
4 db hozzászólás
 • GeryDee 17 napja
  THX
  0 0 Válasz
 • centre_syrup 17 napja
  GG
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 16 napja
  gg
  0 0 Válasz
 • simonjanos 16 napja
  ... thx UBISoft... de ez nagyon ********* játék, sry. (Amúgy kliensen keresztül tudtam behúzni, oldalról nem ment)
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!