Kiderült mikor kezdik el forgatni a Venom harmadik részét

Kiderült mikor kezdik el forgatni a Venom harmadik részét

A Sony féle Spider-Man univerzum folyamatosan bővül, és a húzócímnek számító Venom harmadik része már közelebb is van, mint gondolnánk.

Lehetett volna sokkal durvább is, de a rajongók egy nagy része bizony még így is élvezte a Tom Hardy fémjelezte Venom és a Venom: Let There Be Carnage filmeket. A kritikusok szemében azért koránt sem sikerültek ilyen jól ezek a filmek (az első rész Rottenen 30, míg a második 57%-ot kapott, metacriticen pedig 35 és 49 pontot értek el), mégis úgy tűnik, hogy a forgalmazó nem áll le, jön a Venom 3.

A filmet hivatalosan 2022 áprilisában jelentették be, viszont azóta nem sok mindent lehetett tudni a produkcióval kapcsolatban. Mindössze annyi volt biztos, hogy a rendezői székbe az első két film íróját és producerét, Kelly Marcelt ültetik. Most viszont a több hónapos médiacsend után, végre ismét lázba hozta a Sony a szimbióta rajongóit.

Kiderült ugyanis, hogy a Venom 3 forgatása alig néhány hónapon belül elkezdődik. Legutóbbi Patreon-bejegyzésében Richtman azt írta, hogy a Sony Pictures alkotásának harmadik felvonását júniustól szeptemberig forgatják Angliában. A másik két Tom Hardy féle Venom-film esetében a gyártás általában hivatalosan körülbelül egy évvel a film esetleges (vagy tervezett) megjelenése előtt startolt. A legelső Venom forgatása 2017. október végén kezdődött és maga a produkció 2018. október 5-én került a mozikba. A folytatás, vagyis a Let There Be Carnage forgatásának 2019. november 15-én vágtak neki, és eredetileg 2020. október 2-ra terveztek a megjelenési dátummal. A pandémia miatt azonban ezt egy évvel elhalasztották, így végül 2021. október 1-étől lehetett rá beülni a mozikba.

Ha a Venom 3 esetén a Sony továbbra is ragaszkodik a franchise őszi megjelenési trendjéhez, az azt jelentené, hogy a harmadik epizódot valószínűleg 2024 októberében láthatná először a rajongótábor. Mivel azonban a forgatás néhány hónappal korábban kezdődik, ez akár annak a jele is lehet, hogy a Sony Pictures 2024-es nyári premierre készül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!