Ilyen büntetőt FIFA játékokban még biztosan nem láttál

Ilyen büntetőt FIFA játékokban még biztosan nem láttál

A másik térfelén szabálytalankodott a videó feltöltője, majd a játékvezető büntetőt adott az ellenfelének.

Minden FIFA játékos életében már volt legalább egy olyan pillanat, hogy ilyen nincs, a játékban viszont mégis van. Számtalan hiba, bug és érhetetlen döntés született már a játékban, amelyet egyesek egy életre megjegyeznek. Ezek közül azok a jobbak nyilván, ami nem az adott játékost hátráltatja, így akár még egy jót is tud nevetni rajta, azonban elszenvedni egy-egy igazságtalanságot már nem olyan derűs érzés.

Általában egyébként a gólszerzésnek a mikéntje okozza a legnagyobb örömöt vagy éppen problémát. Az ötös vonalán összevissza esdeklő támadók és védők látványa mindenre hajaz csak éppen futballra nem, de akár megemlíthetjük Edersont is, akit bár sokan szereznek, valaki számára lehet, hogy egy életre kiírta magát a kapuból. Ezek azonban eltörpülnek azon baromság mellett, amit feltöltött egy játékos a Redditre. Elmondása szerint már 1994 óta játszik a sorozattal, de ilyet, mint ami történt vele, még nem pipált. Egyesek arra gondoltak, hogy abszolút a legszigorúbb játékvezetés miatt történhetett mindez, mások pedig szimplán bírói rendszer el van rontva FUT-ban.

A történet röviden annyi, hogy játékosunk átlépte a félpályát és a jobb szélen igyekezett támadást vezetni, amikor is elveszítette a labdát, de nem akarta ennyiben hagyni. Rácsúszott az ellenfelére, amelyet a játékvezető le is fújt. Hogy ezután mi történt?

Büntetőt kapott az ellenfele. A mezőnyben elkövetett szabálytalankodás, távol mindkét tizenhatostól, végül tizenegyest ért, amire nem igazán van magyarázat. Az igazi probléma az, hogy ez nem egyszeri eset, mert volt néhány másik személy is, akik hasonló dolgokról számoltak be. Ez tehát akár azt is jelentheti, hogy valami programozási hiba áll a háttérben és bizonyos esetek hatására aktiválódik, tehát valamit már a játék készítésénél rosszul csináltak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!