BLAST Premier: A FaZe bűvésze ellopta a showt

BLAST Premier: A FaZe bűvésze ellopta a showt

A FaZe sztárjai túl soknak bizonyultak az OG számára.

BLAST Premier tavaszi csoportkörének negyedik játéknapján a FaZe felülkerekedett az OG-n, a Liquid pedig a Complexityn. Ez azt jelenti, hogy karriganék egyetlen győzelemre vannak a továbbjutástól a B-csoportban, míg a Liquid és az OG kedden játszhatnak egy esélyért ellenük. A Complexity második vereségével már biztosan a hétvégi, kieséses szakaszba került. A mai napon a C-csoport mérkőzéseivel folytatódik a BLAST Premier, de előtte nézzük meg, hogyan is nyert a FaZe és a Liquid tegnap!

A FaZe és az OG összecsapása Mirage-on indult, ahol nexáék egy pisztolykörös győzelemmel nyitották meg a szériát. Azonban 3:0-hoz érve gyorsan elillant a korai lendületük, majd 3:1-nél ropz egy 1v2 clutch-csal vette el a kedvüket a pályától. Innentől nem nagyon volt megállás a FaZe-nek, hamarosan egy Twistzz 1v1 zárta le a pályát 16:7-nél.

Ancient következett, ahol az OG igen erősnek tűnt a tornán korábban. Ez most sem volt másképp, beton szilárdságú védelemmel biztosították a 16:11-et. A széria így Infernón dőlhetett el. Az OG azonban nem bírta tartani a tempót a FaZe sztárjaival: 2:9-nél egy 4v2-t dobtak el maguktól, 4:12-nél pedig végleg megpecsételte a sorsukat, amikor a gyakran csak bűvésznek becézett Twistzz belőtte az alábbi – egyszerre nevetséges és hihetetlen mód kimért – fejeseket a dezivel. Ilyesmire tényleg csak egy bűvész képes:

Ezt követően egy NA-rangadó jött a Liquiddel és a Complexityvel a főszerepekben. Kiegyensúlyozott harcra aligha számított bárki is, de Anubison nemes egyszerűséggel meggyalázták YEKINDARék a coL-t! Floppyék mindössze kettő darab T-körrel járultak hozzá az eredményjelző felőlük eső számlálójának növekedéséhez a pályán (2:16). De a Complexity nem adta fel, valahogyan felálltak ebből a vereségből és Overpasson legalább megnehezítették a Liquid dolgát, ha többre nem is voltak képesek. EliGE-ék végül 16:12-nél húzták be a szériát egy szép T-oldalt és egy magabiztos CT-oldalt követően.

Borítókép: HLTV/theMAKKU
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!