James Gunn arra utalgatott, hogy Chris Pratt is csatlakozhat a DCU-hoz

James Gunn arra utalgatott, hogy Chris Pratt is csatlakozhat a DCU-hoz

Íme 6 karakter, akinek a bőrébe is bújhatna.

Alaposan átalakul a DC filmes univerzuma, miután James Gunn átvette az irányítást a projekt felett. Ennek hatására több szuperhőst is kukázott, de azért néhány karakter jövője, mint például Batman, biztosítva van továbbra is. Gunn egyébként dolgozott az MCU-ban is, de egy Twitter-botrányt követően megváltak tőle, bár A galaxis őrzői trilógiát azért befejezhette amolyan búcsúzóul. A Warner pedig meglátta benne a lehetőséget és rögtön szerződést is ajánlott számára, a többi pedig már történelem.

A galaxis őrzői harmadik részével viszont a jelenlegi stáb főszereplői szintén befejezik a Marvel filmes univerzumában az utazást, ezért akár arra is lehetőség kínálkozhat, hogy a legnagyobb nevek a DCU-ban folytassák. A galaxis őrzőiből ismerős színészek közül már jó néhányan szerepet kaptak korábban az Öngyilkos osztagban, feltűnt többek között Michael Rooker, Pom Klementieff, Taika Waititi, Sylvester Stallone és Sean Gunn, az alkotó testvére is. Nem lenne tehát meglepő, ha a húzóneveket is, mint Chris Pratt, meg akarná szerezni a jövőbeni projektjeihez.

Egy Marvel rajongónak viszont ez a viselkedés nem tetszett és Twitteren szólította fel Gunnt, hogy fejezze be ezt. A rendező reagált a posztra:

"Sok száz szerepünk van, amit ki kell még osztanunk. És az általam kialakított gyakorlatnak megfelelően néhány új arcot is hozok, mások ismerősek lesznek a korábbi munkáimból, megint mások pedig szintén népszerűek, de még nem dolgoztam velük soha. A legfontosabb, hogy az adott színész megfeleljen a szerepnek, valamint könnyű legyen vele együtt dolgozni."

Ha ehhez hozzávesszük, hogy Gunn nem rég azt is felfedte, kik azok, akikkel valószínűleg együtt fog dolgozni a DCU-ban, és ebben A galaxis őrzői triója is szerepelt, akkor alighanem ez így már eléggé erős utalás Chris Pratt esetleges feltűnésére valamelyik alkotásában.

Chris Pratt, akiről köztudott, hogy jó néhány franchise részese – A galaxis őrzői, LEGO filmek, Jurassic World széria, Super Mario Bros. –, nem lenne meglepő, ha egy szép napon feltűnne a DCU-ban is. De vajon melyik karakter állhatna a legjobban a színésznek?

Green Lantern

Green Lantern a DC Comics egyik legismertebb karaktere, akinek még mindig nem jutott elég idő a vásznon. James Gunn korábban már biztosította rajongókat, hogy a hős nincs elfelejtbe, és régi barátja, Chris Pratt akár el is játszhatná őt a jövőben

Reverse Flash

A Reverse Flash az első gonosz ezen a listán, és sokan talán azt gondolják, hogy nem egy szokványos választás lenne Pratt számára.

Noha a gazember nagy szerepet játszott a hamarosan véget érő CW-sorozatban, a The Flash-ben, túl komoly ellenfél a hős mitológiájában ahhoz, hogy sokáig figyelmen kívül hagyják. Még Ezra Miller közelgő filmjében sem szerepel majd, így tárva-nyitva marad az ajtó Gunn előtt, hogy újfent bemutassa majd Reverse Flash-t.

Green Arrow

James Gunn a közelmúltban megerősítette, hogy Green Arrow továbbra is az egyik kedvenc szuperhőse és még azt is bevallotta, hogy gyerekként mindig Zöld íjásznak öltözött.

Ki játszhatná el jobban egyik legkedveltebb karakterét, mint Chris Pratt, aki már egy évtizede jó barátja és munkatársa?

Booster Gold

Sokan úgy gondolják, hogy Booster Gold szerepére a legjobb választás Chris Pratt lenne. A színészben megvan minden „furcsa jellemvonás” és valószínűleg jól érezné magát a karakter bőrében. Booster Gold-ot már az idei Blue Beetle után elkezdhetik teaselni.

Adam Strange

Nemrég James Gunn méltatta Tom King legutóbbi Strange Adventures című sorozatát, ami azt sugallja, hogy a karakter legalább jár a filmkészítő fejében.

Tekintettel arra, hogy Gunn szereti a kevésbé ismert karaktereket, Strange tökéletes választás lenne a DCU számára.

Captain Cold

Az teszi ezt a rosszfiút egyedivé, hogy ellentétben a Revers Flash-sel például, Leonard Snart mindannyiuk ellentéte. Rideg és számító bűnöző, akinek történetesen zseniális intellektusa is van. Míg a Reverse Flash kapcsán lehetősége lenne Prattnek, hogy kihasználja komikus tehetségét egy negatív karakter bőrében, addig Cold lehetőséget adna a színésznek, hogy a korábbiaktól jóval eltérő szerepet játsszon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!