Hirdetés

Akciófigyelő: Meglehetősen egyedi lesz az Epic Games következő ajándéka

Nem AAA-kategória, de azért érdekes és izgalmas lesz a csütörtöki ajándék.

Esport1 Podcast

Londontól a Skorpióig, főszerepben Paplovag

Közel egy évtizede szórakoztatja már a nézőket Paplovag, aki beszélt a múltról, jelenről és jövőről.

Hirdetés

Ha csütörtök délután van, már lehet is felnézni az Epic Games oldalára, hogy begyűjtsük az aktuális ingyenes játékot vagy játékokat. Ezen a héten az Epic Games Store egy gyönyörű rókás kalandjátékot ad teljesen díjtalanul. Nagyon szép látványvilágot kapott, így mindenképpen érdemes lehet kipróbálni, sok veszíteni valónk úgysincsen. Csütörtökön pedig egy picit olcsóbb játékot kapunk meg majd ingyen, már ami az Epicet jelenti, ugyanis jelenlegi ára 4790 forint EGS-en, míg a Steamen 14,99 euró, amely megegyezik a korábbi hetek ingyenes címeivel.

Adios

A Mischief által fejlesztett és kiadott játék 2021-ben érkezett és egy érdekes koncepciót vázol fel. Az Adios egy filmszerű, first person játék, amely egy bonyolult döntéshez való ragaszkodásról szól. A történet szerint egy kansasi sertéstenyésztő vagy. Október van. Hideg, csípős reggelek jellemzik a mindennapjaidat, és te úgy döntöttél, hogy nem hagyod, hogy tovább kihasználjanak. De vajon mire tud az alvilág használni egy egyszerű sertéstenyésztőt? Nos, például holttestek eltüntetésére. Amikor régi barátod – aki nem mellesleg egy bérgyilkos – megérkezik az asszisztensével egy újabb holttesttel, végre összeszeded a bátorságot, és megmondod nekik, hogy végeztél. Ennyi volt, Adios. Persze az alvilágból nem ennyire egyszerű kiszállni.

Ezért megpróbál meggyőzni téged arról, hogy hibát követsz el. Együtt töltitek a napot, házimunkát végeztek, és felfedezitek egy autentikus környezet zugait az amerikai tájakon, egy férfivel, aki kénytelen lesz megölni téged, ha nem tud meggyőzni, hogy gondold meg magad. Elsősorban nem a játékmeneten van a hangsúly, hanem a történeten. A főszereplő motivációi, múltja és döntéseinek következményei vannak a középpontban. Elérhető ugyan néhány kisebb tennivaló, mint a kecskefejés vagy a horgászat például, de ezek elsődleges funkciója a barátoddal való kapcsolatod mélyítése. A teljes történet nagyjából egy órás, ami nem meglepő, hiszen a fejlesztőcsapat mindössze két emberből áll. Akinek megtetszett a történet és van egy szabad órája, annak érdemes lehet kipróbálni az Adiost.

Az ingyenes Adiost január 26-án, délután 5 órától adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!