LoL: Megérkezett az átdolgozott szezonnyitó videó, ezt látni kell!

LoL: Megérkezett az átdolgozott szezonnyitó videó, ezt látni kell!

A The Callnál még mindig nem jobb, de szórakoztató lett.

Sok League of Legends-rajongónak nem tetszett a Brink of Infinity című szezon előtti kedvcsináló videó, ezzel egyet értettünk mi is. A klip olyannyira botrányos lett, hogy egy riotos munkatársnak még szabadkoznia is kellett miatta. Sajnos ez már így marad, remélhetőleg a jövőben tényleg visszatérnek a megszokott minőséghez.

Azonban a közösség néhány tagja nem hagyta annyiban a dolgot. Egy lelkes rajongó elkészítette a maga verzióját, amit feltöltött a legnépszerűbb League of Legendsszel foglalkozó fórumra. A rövid videó gyorsan nagy népszerűségre tett szert. Egyébként az alapkoncepciót meghagyta, amivel igyekezett rámutatni az eredeti alkotás hibáira.

Ez változat is különböző tereptárgyakon halad át, de ezúttal a játékból származó felvételeken keresztül nézhetjük végig az Idézők szurdokát. Az alávágott idézetek pedig teljesen randomok, semmi értelmük nincsen, de pont ebből fakadóan nagyon viccesre sikerültek. Összességében egy nagyon jól sikerült paródia lett, még akkor is, ha csak körülbelül egy óra alatt lett összedobva és nem is törekszik túl nagy minőségre. Ez ugyanis a koncepció része, ezzel figurázza ki az eredeti videó minőségét. De elég a szócséplésből, nézzétek meg a videót, megéri.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!