The Kid LAROI páros lábbal rúgja be a Fortnite ajtaját

The Kid LAROI páros lábbal rúgja be a Fortnite ajtaját

Nem csupán skinként érkezik az ausztráliai tehetség.

A két héttel ezelőtti szivárogtatásoknak megfelelően, a Dead Space együttműködéssel párhuzamosan megérkezik The Kid LAROI is a Fortnite-ba. Az ausztráliai rapper és énekes csatlakozik a Battle Royale-ban fellépő előadók dicső csapatához, és egy hatalmas koncerttel tervezi elkápráztatni a közönséget.

2019-es felemelkedése óta az ausztrál rapper, énekes és dalszerző, The Kid LAROI globális erővé vált, amellyel számolni kell, és hamarosan érzelmes dörömbölései és drámai ütemei is megszólalnak a Fortnite-on belül. Ugorjon be a The Kid LAROI Wild Dreams szigetére 2023. január 27-én, hogy magával ragadó hangélményt kapjon, amely bemutatja LAROI utazását a szerény kezdetektől a telt házas előadások főszereplőjéig, mint egy világméretű szupersztár.

Ezen a szigeten a LAROI új zenéi fognak szólni, beleértve a hamarosan megjelenő „Love Again” című dalát, amely január 27-én, pénteken debütál. Ezen a szigeten és az Afterparty szigeten is három kiadatlan dalt halhattok majd" – áll az Epic Games bejelentésében.

Minden esély megvan rá, hogy az új számainak bemutatásával újabb nézettségi rekordok fognak megdőlni a Fortnite-ban. A pénteki koncert azonban nem minden, ugyanis ingyenes kozmetikai elemekre – az alábbi képen láthatóak – is szert tehetünk a szigeteken, ha teljesítjük a január 27-e és február 3-a között megjelenő küldetéseket.

THE KID LAROI’s WILD DREAMS pályát a 2601-0606-9081-es, míg a THE KID LAROI’s WILD DREAMS AFTERPARTY térképet a 4294-0410-6136-os kóddal érhetitek el.

Természetesen az Item Shopból megvásárolható itemek sem maradhatnak el. Ha rendelkezésünkre áll kellő mennyiségű V-Bucks, akkor az alábbi elemeket szerezhetjük be:

The Kid LAROI Outfit + Electrified Style, Get My Bag Back Bling + Left Alone Style.

The Rogue LAROI Outfit + Electrified Style, Tragic BLADE Back Bling + Pickaxe, LAROI Free Style Wrap.

Stay Afloat Emote, Heart of a King Emote, Stay Lobby Track.

A 27-ei koncert biztosan visszanézhető lesz számos online platformon, de kérdéses, hogy élőben kaphatjuk csak meg a teljes élményt. Próbáljatok meg összegyűjteni egy a barátokból álló csapatot, és használjátok ki ezt a nem mindennapi lehetőséget.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Elégedettek vagytok az együttműködés tartalmával?

  • 25 %
  • 25 %
  • 50 %