Két játékot is ingyen ad most az Epic Games

Két játékot is ingyen ad most az Epic Games

Sokat spórolt nekünk az Epic és változatos játékokkal játszhatunk most teljesen ingyen.

A kreativitáson és az egyedi szemléleten van a hangsúly mostanában az Epic Games Store-nál. A múlt héten egy látványos, rókás kalandjátékot zsebelhettünk be ingyen. Ezúttal az erős grafika szerelmesei nem biztos, hogy megtalálják a számításaikat. Ám akinek ez nem létszükséglet, az nagyon jól szórakozhat, mert ezúttal is különleges játékokat adhatunk hozzá a könyvtárunkhoz.

Hell is Others

Egy viszonylag friss játék került be a kínálatba, mert tavaly októberben jelent meg. Idáig csak Steamen volt elérhető (14,99 euróért), most debütál a fekete digitális boltban. Furcsaság, hogy a hétvégén még látszott az ingyenes játékok között, ám a hét elején eltűnt. Mindenképpen örömteli, hogy visszakerült és megszerezhetjük ezt a felülnézetes PVPVE shootert, amelyet a Strelka Games és a Yonder fejlesztett.

Adios

Az Adios már kevésbé szól az akcióról, sokkal inkább a történet van középpontban. A viszonylag rövid játék során egy bérgyilkossal kell elfilozofálni az élet dolgain, és a végén dönteni, hogy tényleg ki akarunk-e szállni az alvilágból. A Mischief filmszerű, first person játéka egy nagyon érdekes koncepciót vázol fel, és akinek van 1-2 üres órája, annak érdemes lehet végigjátszani.

Tehát az Adios és a Hell is Others most jövő hét csütörtök délutánig, február 2. 17:00-ig ingyenes az Epic Games Store-ban!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!