FIFA 23: Ezúttal sem váltotta meg a világot a Team of the Week

FIFA 23: Ezúttal sem váltotta meg a világot a Team of the Week

Haalandot ne keressétek a csapatban, ennek azonban jó oka van.

Eltelt egy újabb hét a labdarúgás nagyszínpadán, így újabb Team of the Week érkezett. Ezúttal is a hét legjobban teljesítő játékosait díjazta az EA egy erősített Inform lappal. A gond csak az, hogy a régóta fennálló problémára egyszerűen nem találnak megoldást a kanadaiak. Drasztikusan nem reformálták meg a promót, csak némi foltozást eszközöltek rajta, ez pedig egész egyszerűen kevés.

Hiába ad az EA a kártyáknak némileg nagyobb erősítést, mint korábban, és hiába van már két kiemelt, vagyis featured lap, nem erős ez a keret, a lapok nagyobbik része csak foddernek jó. Így az emberekben az igény sem nagyon van meg arra, hogy a TOTW miatt nyitogassák a csomagokat. Azért említsük meg, hogy papíron a legerősebb lapot Kevin Trapp kapta, a Frankfurt kapusának verziója 89-es OVR ratinggel rendelkezik. Őt de Ligt és a két featured, Stephan El Shaarawy és Ivan Rakitic követik 88-cal. Az olasz szereplésén sokan meglepődtek, mivel a Spezia ellen szerzett ugyan vasárnap egy gólt, de ennél látványosabb eredménysorral is ki szoktak maradni játékosok.

Fontos kiemelni még egy kimaradót. Erling Haaland ismét mesterhármast szerzett, ezúttal a Wolves ellen. A norvég kizárólag azért maradt ki, mert a szivárogtatások szerint ő a 12. játékos a Team of the Year csapatában. Egyszerre pedig nem szerepelhet két kártyával is a csomagban. Volt, aki felvetette Mbappét és a Player of the Month elismerését, de az a lap még nem elérhető a packokban. A Haaland-rajongók tehát igazából dörzsölhetik a tenyerüket, és nem kell aggódniuk, elég nagy a valószínűsége, hogy látjuk még a City támadóját a TOTW-csapatban a szezon során.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!