Két sikeres DC sorozatot is leállít az HBO Max

Két sikeres DC sorozatot is leállít az HBO Max

A Variety értesülései szerint az HBO Max két élőszereplős DC sorozata, a Titans és a Doom Patrol sem folytatódik a negyedik évadot követően.

A streamingszolgáltatók egyre nagyobb kínálata révén a film és sorozat rajongók el vannak kényeztetve, hiszen számtalan alkotás közül választhatnak. Akadnak köztük igényesebbek és kevésbé minőségi produkciók is, a legnagyobb probléma viszont talán az, hogy mostanában szinte kiszámíthatatlan meddig tart egy-egy projekt élettartama. A Netflixről köztudott, hogy nem sokat teketóriázik, ha kaszáról van szó, de most úgy tűnik az HBO Maxnál is bekeményítettek. Egy bennfentes informátor arról tájékoztatta a Variety-t, hogy két élőszereplős DC sorozatot is lefújt az HBO. A Titans és a Doom Patrol sem folytatódik a negyedik évadot követően.

A helyzetet jól ismerő személy egyébként mindkét produkció kapcsán arról számolt be, hogy nem egy hirtelen jött döntés áll a háttérben, tehát már az utolsó évad előtt tudták, ez lesz a befejezés. Emellett azt is kihangsúlyozta, hogy ezek a döntések nem részei annak a költségcsökkentő megoldásnak, amelyet a Warner Bros.-Discovery összeolvadása óta hoztak David Zaslav vezetésével. Nem is olyan régen kiderült ugyebár, hogy számos projektet leselejteztek a stúdiónál, köztük a majdnem befejezett Batgirl filmet is.

A Titans és a Doom Patrol negyedik évada egyébként 12 epizódból áll, de a tervek szerint két hat epizódból álló részletben jelennek meg.

„Bár ez lesz a Titans és a Doom Patrol utolsó évada, nagyon büszkék vagyunk ezekre a sorozatokra, és izgatottak vagyunk, hogy a rajongók végignézhetik a fináléjukat. Hálásak vagyunk a Berlanti Productionsnek és a Warner Bros. Televíziónak, hogy ilyen izgalmas, akciódús, szívhez szóló sorozatokat készítettek nekünk és a közösségnek. Köszönetet mondunk továbbá a Titans showrunnerének, Greg Walkernek, Greg Berlantinak, Akiva Goldsmannak, Sarah Schechternek, Geoff Johnsnak, Richard Hatemnek és a Weed Road Pictures csapatának. A Doom Patrol esetében szintén köszönjük a munkáját Jeremy Carvernek, valamint Greg Berlantinak, Sarah Schechternek, Geoff Johnsnak, Chris Dingessnek és Tamara Becher-Wilkinsonnak. A rajongók négy évadon keresztül láthatták a Titans a Doom Patrol hőseibe, akik megannyi megpróbáltatáson mentek keresztül és legendás csatáikat vívtak, amelyek során újra és újra megmentették a világot.” – mondta az HBO Max szóvivője.

Mindkét sorozat a már megszűnt DC Universe streaming szolgáltatás segítségével látott napvilágot, de a harmadik évadra az HBO Max-hoz költözött, a Harley Quinn felnőtteknek szóló animációs sorozattal együtt, amely 2023-ban szintén megkapja a negyedik évadát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!