LoL: Gyanúsan magas rangot ért el egy idéző Vietnámban

LoL: Gyanúsan magas rangot ért el egy idéző Vietnámban

Amennyiben minden nap sok órát játszol, még akkor sem nagyon lehet elérni azt a rangot.

A Riot Games egyik újítása volt a nyolcadik szezonban, hogy eltörölték a szintkorlátot a League of Legendsben, így mindenki szabadon mászhatott egyre feljebb. Persze sok jelentőséget nem szabad tulajdonítani annak a számnak, a játék mennyiségét mutatja, semmi köze ahhoz, ki milyen rangban játszik. Ráadásul, ha valaki smurf fiókokat használ, annak jó eséllyel nem lesz annyira magas, mint aki csak egy accounton játszik. Mivel eltelt már azóta 5 év, hogy bevezették, nem meglepő, ha bőven vannak játékosok, akik akár 1000-nél is magasabb szintűek.

Azonban a rekordot tartó játékos igen gyanús. Ugyanis az op.gg-oldala alapján 11 111-es szintű GM Irelav a vietnami régióban. Egyrészt ez extrém magas, még xp-növelővel és a változtatás óta folytonos játékkal is kiemelkedő teljesítmény. Amennyiben hozzávesszük, hogy a második helyezett – aki egyébként szintén a távol-keleti országban játszik – „csak" 3832-es szintű, már láthatjuk, hogy ebben valami nem stimmel.

El tudja azt bárki képzelni, hogy az első háromszor annyit játsszon, mint a második? Eléggé lehetetlennek tűnik. Ráadásul esetében nem látszik semmiféle aktivitás az utóbbi időben, amit valószínűleg az okoz, hogy ha játszik is, akkor azt a számítógép ellen. Sokan valami hibára gyanakodnak, ami miatt rossz szám látható a neve mellett, de voltak olyanok is, akik pedig megvádolták azzal, hogy botként megy a számítógép ellen egész nap és csak farmolja a szinteket. Az is ellene szól, hogy se kihívásokat nem nagyon teljesített és nincsen egy hőssel sem mastery pontja. Az egész fiók egy anomália.

Te hányas szintű vagy?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!