Ki nem találnád melyik filmre nézte ki magának Ryan Goslingot a Marvel

Ki nem találnád melyik filmre nézte ki magának Ryan Goslingot a Marvel

A Marvel Studios már nekilátott a Fantasztikus Négyes előkészítésének, és most egy új pletyka szerint Ryan Goslingot is be akarja vonni a stúdió a projektbe.

Goslingről már régóta pletykák keringenek, miszerint egy nap biztosan csatlakozik az MCU-hoz, és néhányan úgy gondolják, ha ez összejön, akkor Nova vagy Sentry bőrébe bújhat majd bele. Az Oscar-díjra is jelölt sztár azonban gyorsan megcáfolta ezeket a pletykákat, de ezzel még nem kell lemondanunk az ő Marveles jövőjéről, mivel nem régiben maga Gosling nyilatkozta azt, hogy Ghost Ridert szívesen eljátszaná.

Eközben a Marvel Studios már gőzerővel készül az 5. és a 6. fázisra, emiatt pedig több projekt castingját is tető alá kell hozniuk. Különösen fontos megtalálniuk a Fantasztikus Négyes reboot négy főszereplőjét, ezért a közeljövőben alighanem kiderül majd, hogy ki játszhatja Reed Richardsot, Sue Stormot, Johnny Stormot és Ben Grimmet. Ebből a négyesből potenciálisan két karakterre is nagy esélye lehetne Ryannek, hiszen simán el tudnánk képzelni Reed Richards vagy Johnny Stormként is.

A The Hot Mic podcastban Jeff Sneider bennfentes információkra hivatkozva osztotta meg azt a pletykát, amely szerint Ryan Gosling állítólag a Marvel Studios egyik első számú kiszemeltje az új Fantasztikus Négyes kapcsán, bár azt nem pontosította, melyik szerepre. Goslingnak minden bizonnyal megvan az a státusza és a színészi képessége is, hogy eljátssza Reed Richardsot, a csapat vezetőjét, aki egyben az MCU egyik legfontosabb karaktere lesz a Multiverse Saga-ban és azon túl is. Egy másik szóbeszéd szerint a Thunderboltsban jelenik majd meg mint az egyik főellenség.

Egy Ryan Goslinghoz hasonló kaliberű személy szerződtetése óriási löketet adhatna az MCU-nak, függetlenül attól, hogy milyen szerepet kaphatna a Fantasztikus Négyesben. A rajongók persze most azon törik a fejüket, hogy vajon kit alakíthatna majd a mozifilmben.

Még érdekesebb az az elképzelés, miszerint Gosling akár Silver Surferként is megjelenhet a vásznon, akivel a Marvelnek állítólag nagy tervei vannak. A pletykák szerint Galactus hírnöke hamarosan saját különleges bemutatót kaphat a Disney+-on, mielőtt tiszteletét tenné a Fantasztikus Négyes filmben. Ez lehetővé tenné Gosling számára egyébként azt is, hogy megvesse a lábát a streaming szférában, mielőtt bekerülne egy nagy volumenű MCU produkcióba. Azonban sajnos a Fantasztikus Négyes még legalább két évig nem lesz látható, így nem marad más hátra, mint az izgatott várakozás, hogy kiderüljön vajon Gosling tényleg szerepet kap-e a műben vagy sem.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!