„Szégyenek ezek a filmek” – szétoltotta az MCU-t a korábbi Penge mozifilm sztárja

„Szégyenek ezek a filmek” – szétoltotta az MCU-t a korábbi Penge mozifilm sztárja

Valószínűleg Stephen Dorff neve nem cseng túl ismerősen, bár a mostani kijelentései miatt lehet, hogy sokan egy életre megjegyzik maguknak, és nem a jó értelemben.

Nem először fejezte ki nem tetszését a Marvel filmjeivel kapcsolatban Stephen Dorff, aki maga is szerepelt végül is egy ilyen alkotásban 1998-ban, hiszen a Penge első részében ő alakította a címszereplő nagy ellenfelét, Deacon Frostot. Ezen kívül egyébként nem sok olyan filmje van, melyet kiemelkedő fogadtatásban részesítettek volna a Rotten Tomatoes oldalán a kritikusok és a rajongók. 2006-ból a World Trade Center című filmet ítélte 60%-nál jobbra a két tábor, majd a Felon az a nézőknek különösen tetszett, de a Leatherface (Bőrpofa) az szimplán elkeserítően gyengére sikeredett. Viszont 2019, és 2020-ból két filmje is kiemelkedően jó értékeléseket hozott össze, előbb az I'll Find You, majd az Embattled nyerte el sokak tetszését.

Akad tehát néhány jobb produkciója is, de összességében nem tartozik Dorff Hollywood A-listás színészei közé. Mindenesetre a véleményét nem rejti véka alá, legutóbb például 2021-ben az The Independentnek adott egy interjút, és akkor szimplán szégyennek nevezte a Fekete Özvegy filmet, annyival kiegészítve, hogy magát Scarlett Johanssont is szégyenli. Azt is hozzátette, hogy ma már csak akkor vállalna el egy képregényfilmben bármilyen szerepet is, ha azok olyanok lennének, amikor ő “kezdte a szakmát”.

„Ez a sok más szemét egyszerűen kínos, érted, mire gondolok? Úgy értem, Isten áldja őket, egy csomó pénzt keresnek, de a filmjeik sz@rok. És senki sem fog emlékezni rájuk. Senki sem fog emlékezni a Black Adamre a nap végén. Azt a filmet meg sem néztem, annyira rosszul nézett ki.” – mondta el Dorff nemrégiben a The Daily Beastnek.

Szerinte egyébként az olyan új tehetségek jelenthetik a jövőt a mozik számára, mint Eddie Alcazar rendező, aki a Divinity című filmjével nyűgözte le a zsűrit a Sundance film fesztiválon.

Lehet, hogy nem véletlenül szólalt meg ismét mostanában Dorff, ugyanis a Marvel egy új Penge filmen ügyködik, és ezzel a vámpírvadász csatlakozna az MCU-hoz is, de egyelőre hiába sikerült megszerezni hozzá Mahershala Alit, nem haladnak jól a munkálatok. Ráadásul Dorff szerint biztosan nem lesz jobb, mint a 98-as produkció.

„A Marvel amúgy is hozzászokott, hogy én szidom őket. Hogy halad a Penge film, amihez nem tudtok rendezőt találni? Persze, hogy nem, mert bárki, aki odamegy, mindenki csak röhögni fog, mert mi már megcsináltuk a legjobbat.” – fejezte be a mondandóját a színész.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!