LoL: Megnyerte a napot a rajzfilm hangeffektes Sion-videó

LoL: Megnyerte a napot a rajzfilm hangeffektes Sion-videó

Az inting Sion taktikát dobjátok fel ezzel a moddal.

A League of Legendsben teljesen szabadon lehet moddolni saját felhasználásra a hősöket, a betöltő képernyőt, a HUD-ot és az Idézők szurdokát. A Riot Games hivatalos álláspontja ebben a kérdésben, hogy mivel nem biztosít a játékosoknak kompetitív előnyt egyetlen ilyen mod sem, ezért nyugodtan megváltoztatható rengeteg részlet. Itt a legújabb ötlet, amely egy nagyon lelkes LoL-os fejéből pattant ki. Hogy működne Sion, ha a képességei különböző rajzfilmekből ismerős hangeffekteket kapnának? Csak nézzétek meg a végeredményt.

Tom és Jerry, Ed, Edd és Eddy és gyakorlatilag egy egész cirkusz elveszett az intelő taktikáról elhíresült felső ösvényes programkódjában. Természetesen egy idő után baromi idegesítőek ezek az extra effektek, de ha szeretnétek egy kicsit feldobni a meccseket, akkor mindenképp tegyetek vele egy próbát.

Szerencsére ezekből a modokból rengeteg van, így tudtok válogatni a legőrültebb koncepciókból. Van egy streamer is, aki kifejezetten az ilyen extra skinek és hangeffektek miatt lett elképesztően népszerű. Ő nem más, mint Drututt, akit érdemes bekövetni, ha megborulós, de mégis magas szintű összecsapásokra vagytok kíváncsiak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te próbáltad már élesben az inter Sion taktikát?