Irány Hawaii! Jön a The Crew Motorfest!

Irány Hawaii! Jön a The Crew Motorfest!

Már lehet jelentkezni az Insider programba, amivel a megjelenés előtt kipróbálhatjátok a játékot!

A Ubisoft bejelentette a The Crew széria következő részét, amely nevében ugyan nem a harmadik, de a sorban mindenképpen az. A The Crew Motorfestben az USA nagyvárosai helyett ezúttal Hawaii egyik szigetére, O'ahura látogatunk el, ahol az előző részekhez hasonlóan fedezhetjük fel a nyílt világú térkép minden egyes négyzetcentiméterét szebbnél szebb autók volánjai mögött. Persze nem lenne The Crew a játék, ha ezt nem a barátainkkal együtt tehetnénk.

Ami változás a korábbi epizódokhoz képest, hogy a Forza Horizon szériához hasonlóan itt is egy átfogó fesztivál vár ránk – ha a névből nem esett volna le. A játékmenetből viszont semmit sem láttunk egyelőre. Csupán az alábbi röpke in-engine hangulatvideót adták ki a fejlesztők, amelyben néhány helyszínt és autót csodálhatunk meg. Mindenesetre is, Hawaii remek választásnak tűnik, szóval várjuk a részleteket. A játék PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, valamint Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és Amazon Lunára érkezik valamikor 2023-ban.

Az új The Crew játék esetében is lehetőség lesz résztvenni egy Insider programban, azaz még a megjelenés előtt kipróbálhatjátok a játékot, csak úgy, mint az előző részeknél. Erre a Ubisoft oldalán már most regisztrálhattok ide kattintva.

Borítókép: Ubisoft
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!