Vajon 15 év után is izgalmas még a Dead Space?

Vajon 15 év után is izgalmas még a Dead Space?

A Forspoken megbukott, de a Dead Space még nagyot szólhat 2023 januárjában!

Pár napja régi-új epizódot kapott az EA Dead Space trilógiája. Anno számomra az egyik legizgalmasabb játékszéria volt a piacon, már ami az első két részt illeti. Egy modern túlélőhorrort kaptunk még 2008-ban, ami legtöbb elemében közel tökéletes volt és enyhítette a túlélőhorror rajongók fájdalmát, hiszen a '90-es évek óta nem volt túl népszerű a zsáner. Még a második rész is elképesztően hangulatos volt, picit vadabb horrorelemekkel operált, de a sztori izgalmas volt, a harc élvezetes, a hangulat kellően félelmetes.

A buta akciójátékká változott Dead Space 3-ról inkább ne is beszéljünk, főleg annak tükrében ne, hogy most itt az első rész felújított változata, ami vissza repít minket egyenesen 2008-ba, az első részhez! Komor, sötét hangulatra, félelmetes helyszínre, izgalmas ellenfelekre számítottunk az előzetesek alapján és persze modern, páratlan látványra.

Hogy ezt sikerült-e összehoznia a fejlesztőknek és, hogy mennyi újdonságot nyújt a Dead Space remake az eredeti változathoz képest, az kiderül a PCGuru tesztjéből!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!