FIFA 23: Megérkezett a 10. Team of the Week!

FIFA 23: Megérkezett a 10. Team of the Week!

Nem ez minden idők legerősebb csapata, az biztos.

Véget ért a világbajnokság, folytatódnak a nemzeti bajnokságok, a Premier League, a Ligue 1, a Serie A és a LaLiga is elrajtolt, már csak a Bundesliga alszik téli álmot. Éppen ezért ismét visszatért a FIFA 23 körforgásába a Team of the Week is, vagyis az adott héten legjobban teljesítő játékosok.

Ismét érkezett tehát 11+12 In-Form kártya a játékba. Már évek óta téma, hogy a TOTW-nek mennyi létjogosultsága van a sok promó-tartalom mellett, a mostani hét pedig csak ráerősít erre. Elsősorban fodder lapokat gyűjthetünk be ilyenkor, főleg a játék mostani szakaszában, amikor már mindenki több, mint három hónapja építgeti a csapatát.

Nincsen 90+ OVR ratingű lap a csapatban, 88-cal Martin Odegaardé legerősebb kártya. Érdekesség, hogy ő a november 16-i, 9. csapatban is benne volt, a norvég középpályás otthonra lelt Londonban. Arra a problémára, hogy elavult lenne a TOTW, az EA úgy reagált, hogy egy helyett két kiemelt játékos van, ők Douglas Luiz és Taremi ezen a héten. Emellett nagyobb mértékű erősítést kapnak majd az IF-lapok, mint korábban. Meglátjuk, hogy ezzel kicsit életképesebb-e a promóció, de ha van benned némi kételkedés, az nem véletlen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a legjobb csapatot állították össze?

  • 0 %
  • 100 %