Újra láthatjátok a képernyőkön a Zöld íjászt

Újra láthatjátok a képernyőkön a Zöld íjászt

Maga a színész erősítette meg, hogy egy utolsó alkalom erejéig ismét magára ölti a DC karakter szerepét.

A végéhez közeledik a The Flash sorozat is, bár ez a vonal merőben eltér a moziban látott DCU-tól. Ennek a szériának a főszereplője egyébként Grant Gustin, de a Villám mellett további ikonikus karakterek is tiszteletét teszik az utolsó évadban. A CW féle Arrowverse univerzumot éppen a Zöld íjásszal indították útjára még 2012-ben, így talán nem meglepő, hogy az évadzáróban is újfent feltűnik.

Maga a színész, Stephen Amell is beszámolt róla, hogy ismét magára ölti a zöld gúnyát egy utolsó kaland kedvéért. Amell visszahozása egyébként egy nagyszerű dolog, hiszen maga a Zöld íjász volt anno, ahol először bemutatkozhatott Grant Gustin Barry Allen szerepében, mielőtt a karakter megkapta a saját, régóta futó sorozatát.

Az évek során kiderült, hogy Oliver és Barry kapcsolata kulcsfontosságú volt az Arrowverse franchise számára. Amikor bejelentették a nagy hírt, Amell Twitteren egyszerűen csak annyit írt a bejegyzéséhez, hogy természetesen visszatérek és egy GIF-et is mellékelt Oliver és Barry ölelkezéséről.

A The Flash sorozat producere, Eric Wallace viszont már a befejező évad előkészületei alkalmával tudta, hogy vissza akarja hozni Amellt a végére. Azt is megosztotta, hogy nagyjából mit várhatnak a rajongók:

„Az eredmény egy epikus, mégis érzelmes epizód, és reméljük az Arrowverse rajongói élvezni fogják. Ezzel is szeretnénk megköszönni mindenkinek, hogy nézte és támogatta műsorunkat kilenc csodálatos éven keresztül. Alig várhatjuk, hogy mindenki újra együtt láthassa Grantet és Stephent, ahogy megmentik a világot. És igen, lesz izgalom, hidegrázás és könnyek. is”

A The Flash kilencedik, egyben utolsó évadának premierje 2023. február 8-án várható.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!